Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Explorede Bi Sorun!

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim bilgisayarımda şöyle bir sorun var.
Örnekle açıklamak gerekirse ben adres çubuguna www.koaka.com yazdıgım zaman direk site açılmıyorda aynen şöyle bir linke gidiyo http://www.neynet.com/n/?link=www.koaka.com Ama bu sadece bu sitede olmuyo bütün sitelerde ne yazarsam yaziyim böyle oluyo. Bunun Çözümünü Bilen varsa Yardım Etsin Lütfen... Resminide Gönderiyorum Buyrun Bakın...

http://img162.echo.cx/my.php?image=neynet5ia.gif[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
[b]Msn Adresim

[Bu mesaj Hadescik tarafından 21 Haziran 2005 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir fikrim yok? Böyle bir şeyi bilgisayar hayatımda ilk kez görüyorum yardım edebilecek daha önce bunun gibi bi sorunla karşılaşmış arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]HåD£§©ik²°°³
I Love =o=
[b]Msn Adresim

[Bu mesaj Hadescik tarafından 21 Haziran 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lanet spylardan biri girmiş. HijackThis programını kullan. o temizler mutlaka.[signature][hline]Kız Duası
Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim
AMİN

Serkanow

[Bu mesaj SwZ tarafından 22 Haziran 2005 12:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Başlat çubuğundan çalıştır a bas ve çıkan yere regedit yaz.
pencere açıldıktan sonra ctrl+f tuşlarına bas açılan pencereye neynet yaz ve arattır çıkan neynetle ilgili herşeyi delete tuşuyla sil bi kaç defa arat bazen birden fazla olabiliyor.
bunları yaptıktan sonra yine başlattan çalıştıra gel ve msconfig yaz çıkan pencerede en sağdaki başlangıç a gel ve neynetle ilgili bişiy görürsen solundaki tik i kaldır ve tamam a bas bilgisayarını yeniden başlat eğer yine neynet le ilgili bişiy oluyorsa arkadaşların dediği gibi antivirüs veya spybot temizleyici programlar çek benim sana tavsyem adaware ve Zone alarm mutlaka kullan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...