Blinky Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben suan recıpe dusurmek ıcın yaratık kesecegım.. ama yaratıgın lvlı benden yaklasık 15 lvl dusuk. bu recıpe nın dusme oranını dusururmu yanı bole bır sorun yasarmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Hayır düşürme oranını düşürmez , düşürme oranı 5 aşağı 5 yukarı aynıdır.Birde ben senin yerinde olsam fazla kasmazdım düşürmek için gider ah den alırdım , çünkü bazen ilk seferde düşüyor bazende 2 saat hiç düşmeyebiliyor.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bazı itemler cok zor dusuyor bir iki kere dene dusmezse ah den almanı tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 en iyisi öncethottbot dan drop rate i kontrol etmek.[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar