Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çelişkili ilişki

Dagger

Öne çıkan mesajlar

said:
Dagger, 18 June 2003 23:52 tarihinde demiş ki:
sır oaylarını bile aşıp daha da ilerlere gitmeye başadık biz mesela hem cinsleri arasında konuşsa sapık ilan edilcei konular[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]
New Features:
- Anti-Chemical pack removed.
- Sphere knowledge removed.
- More being online time.

Iyide bu cok klasiktir..
Hem cinsleri arasinda neler konu$tuklarini da tahmin bile edemezsin..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Aynısı benimde başıma gelmişti 1.dönemin sonunda.Hatta tarıştık baya burda.Ben kızı çok seviyodum ama kız beni ark.olarak görüyodu.Bende o zaman son çare olarak kıza havadan bir bahane uydurup küstüm onla.Ama hiç gereği yokmuş.Okulun son günü konuştum kızla tekrar(2.dönem boyunca birbirimizin yüzüne bile bakmadık.)tabiki şimdiki duygularım daha farklı yani zaman işe yarıyo.Kızdan özür diledim.Kız bana özür dilemene gerek yok ama neden bole bişey yaptın ben seni çok seviyodum ve sana karşı hiçbir hatam olmamıştı dedi.(ark.olarak)Bende zaten hata bendeydi ama unutalım artık bunu dedim.Kızda tamam dedi ve şimdi yine konuşuyoruz kızla...
Kısaca zaman en önemli şey zamana bırak baktın gördün olmuyo benim yolu dene ama hiç tavsiye etmem onuda belirteyim.[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Artık Level Atlamak İstiyum....
Sosyal ağlarda paylaş

durumun biraz kötü ;) iş yine sende bitecek bence. sen sana acı çektirdiğinden, bir süre sonra kızı sewdiğin için kendine sinir olmaya başlarsan -ki bunun olma ihtimali yüksek- kıza içten içe gıcık olacaksın. ayrıca kız için şu an ki durum mükemmel bi durum bi kız için tam ideali (seni sewmediğini göz önünde bulundurarak konuşuyorum) hem seninle çıkmıyor hem de sen kızın peşinden koşuyorsun. bence olacaklar şöyle, sen kıza günden güne gıcık olacaksın ve sonunda onu unutmak için yollar arıcaksın ki unutmanın öyle kolay yolu yoktur zaman senin lehinde işleyecektir (ondan uzakta geçirdiğin zmn..) onu unuttuktan sonra da bence içinde kıza bi kin olacak ve arkadaşlık bile etmek istemeyeceksin iyice uzaklaşacaksınız. çok iyi arkız bunu bozmak istemiyorum diye düşündüğünü söyleme sakın çünkü arkadaşlık senin için bitmiş durumda gibi eğer onu sewiyorsan bitmiştir bence.. sana bu dediklerim eğer çok acayip geldiyse hyr ben ondan nefret etmem onu sewiyorum çıkmasak bile arkadaş kalmak istiyorum dersen yapabileceğin en iyi şey kızı karşına alıp böyle bölye açık açık konuşmak "ben seni sewiyorum, çıkalım" dan çok daha ayrıntılı bi şekilde olayı anlatmak. çünkü, "ben bunu sewiyorum çıkmasak bile onunla arkadaşım, bu da bana bi tatmin sağlıyor. çıkıyormuşuz gibiyiz nasıl olsa, çok yakınız vs." demek kesinlikle çözüm değil düşündüğünden çok daha fazla yıpratır seni böyle yaşamak. Üstelik böyle bir ilişki cinsellik bir örnek teşkil etmek üzere (ki cinselliğin olmadığı aşk kısa sürelidir) bir çok bakımdan resmi bi ilişkinin yerini kesinlikle tutmaz.. tavsiyem kıza herşeyi anlat 6 temmuzda ama o zmna kadar naparsın bilemem..[hline]Ölüyorum tanrım
Bu da oldu işte.
Her ölüm erken ölümdür
Biliyorum tanrım.
Ama, ayrıca, aldığın şu hayat
Fena değildir...
Üstü kalsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Insanlarla anla$maniz icin onlari cok da anlamaniz gerekmiyor.
Bunu ogrenene kadar boyle threadler acmaya mahkumsunuz.
Siz birini seviyorsunuz ya da a$iksiniz o da size a$ik olmak zorunda degil.
Bunu kafaniza sokun.
Ayrica siz kirilmayin diye kibarca reddetmi$se sizi daha fazla ustune gitmeyin.Bu sefer kirici olabilir..[hline]tHe Original fi$h®

Sosyal ağlarda paylaş

Forumda bir sorun var sanırım... 1 sayfa görünüyordu forumu açtığımda. Post'u attığımda 5 sayfaya çıktı... :) Neyse benim söyliyeceklerimi söylemişler yeterince:
DANGER !!!! WARNİNG!!!! CAUTİON !!!
Girls are Coming !!! Hehehehae :)

[Bu mesaj Mendoza tarafından 19 June 2003 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 19 June 2003 20:06 tarihinde demiş ki:
said:
metboy, 19 June 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
ee varmı bi gelişme dagger[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
yani metala sokuyo burdakiler

Nasil olabilirki?
6 Temmuz diyor adam..[hline]tHe Original fi$h®

haklısın pardon[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 18 June 2003 18:28 tarihinde demiş ki:
Eğer sizin kankası olarak gören birini seviosanız ve o size "Kankam olmasan olurdu" dediyse naaparsınız?[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]
New Features:

ya beni sewgilin olarak kabul et ,yada ben seni kankam olarak kabul edemem(koy tribini,risk alcan)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dagger, 18 June 2003 18:42 tarihinde demiş ki:
help me![hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]
New Features:

Sorunun halloldumu bilmem ama bu iş başkalarının söylediklerini yapmakla olmaz iyice ayağına dolaşır. Sen kendin karar vericeksin ne yapacağına bu senin hayatın ve risk alıp almamakda sana bağlı. Okadar zor bir şey değil önünde sadece iki seçenek var sende unutup dostluğa devam ediceksin yada karşına alıp konuşucaksın. Zaten çok iyi tanıdığın biriyse konuşmakta zorluk çekmezsin. Eğer ''hayır'' derse gerisi eskisi gibi kalırmı bilmem ama çok iyi arkadaşın olduğu için çok üzücü bir durum yaratacağını sanmam.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elexa, 19 June 2003 20:21 tarihinde demiş ki:
said:
Dagger, 18 June 2003 18:28 tarihinde demiş ki:
Eğer sizin kankası olarak gören birini seviosanız ve o size "Kankam olmasan olurdu" dediyse naaparsınız?[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program]
New Features:

ya beni sewgilin olarak kabul et ,yada ben seni kankam olarak kabul edemem(koy tribini,risk alcan)

oh abartma sende[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Al işte aynı durum
Bu konuda kafayı yemiş insanım olay şöle;
--
Yazlıkta küçüklüümden beri tanıdıım bi kız eskiden takılırdık cidden eskiden (10 yaş civarı) sonra tabi kız - erkek geyiine guruplaşmaya başlayınca alakayı kestik derken bi gün bu gruplar arasında bi olay çıktı (15 yaşında flmdır buda) tam sebebini bilmiyorum ama eskiden takıldıımız için bunu korumak zorunda hissettim ve taraf değiştirdim.
İlk başta sadece takılıyoduk flm sonraları fark ettim ki bu kız cidden kafa dengim çok çekici vs derken birde baktım aşık olmuşum. Tabi bu düşüncemle kıza ilgim ve takılma oranım yükseldi.
Açılmaya karar verdim ilk uygun zamanda açılıcaktım ki sitede çıkıyoruz diye bir laf çıktı (büyük arasında) yok mok dedik soranlara Bende tırstım bu tepki karşısında vazgeçtim.
Neyse git gide daha bi kankalaştık daha çok şey paylaştık. Sinir bozucu şekilde herşeyi bana anlatıyodu erkek arklarını flm bense pek kız, çıkma olaylarına girmiyodum. Hep bana dostum dedi ben asla onu böle çağırmadım.
Baktım ben hep acı çekiyorum. Bende başladım anlatmaya kız olaylarını flm. İlk başta bu çıkıyoruz lafı dolaşmıştı ya geyie flm vurduk yok bugün boynuzladım seni flm diye. Neyse sonra kıskanmaya başladıını fark ettim (yada öle zandım)
Sonra bi kaç kere başbaşa dolaştık flm (çıkıyomuşuz gibiydi ama çıkma lafını kullanmıyoduk)
Neyse bu sene 13 şubat akşamı msglaşıyoduk konu sevgililerdi kimseyle çıkmadıını flm söledi bende kimseyi bulamadıımı söledim. Hatta bu olayları hislerimi başka bi şekilde belli ettim. İşte birine aşık oldum o ne hissediyo bilmiyorum ama sanırım o bunu anlamadığı sürece açılamıycam flm dedim. Tam saat 00:00 da bi msg geldi (14 şubata girmişkene yani) Seni çok seviyorum diye bende seni seviyorum diye msg attım
Yinede güvenemedim tabi ondan bi hbr bekledim 1-2 hafta konuşmadık msglaşmadık vs vs sonra nerdeyse eskisi gibi devam ettik yanlız bişiler değişti bariz bi şekilde birbirimize daha çok karışıyoduk koruyoduk vs vs
O günden beri ÖSS ye girdii için görüşemedikte neyse bu haftasonu görüşüyoruz dediim gibi aynı yazlıktayız. Sanırım dananın kuyruuu kopucak.
-----
Dagger sana tavsiyem ilişkinize bi isim koymaya çalışma yani çıkalımmı demek senin durumun için çok saçma bence ama arkadaş olarak devam edelim flmda deme (edemezsin zaten). Dersen kızın sana karşı olan son duygularınıda yok edersin. Baş başa zaman geçir aynı çıkıyomuşunuz gibi bi yerlere gidin hediyeler flm al (abartmadan) ve durmadan arka plandan durumu göster sonunda oda bişiler hissediyosa birisi sorduğunda "biz çıkıyoruz" dersiniz zati yani baştan bi ad koymak çok saçma.
Benim tekilf etmeyi düşündüüm sırada en büyük korkum kabul etmemesi ve arklıımızında bitmesiydi belki zamanında teklif edememem daha yararlı oldu. Şimdi bi ad koymanın cidden saçma olduunu anlıyorum...
eee ne demişler
"dost ayağı döte girermiş...."[hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 19 June 2003 16:27 tarihinde demiş ki:
Insanlarla anla$maniz icin onlari cok da anlamaniz gerekmiyor.
Bunu ogrenene kadar boyle threadler acmaya mahkumsunuz.
Siz birini seviyorsunuz ya da a$iksiniz o da size a$ik olmak zorunda degil.
Bunu kafaniza sokun.
Ayrica siz kirilmayin diye kibarca reddetmi$se sizi daha fazla ustune gitmeyin.Bu sefer kirici olabilir..[hline]tHe Original fi$h®
Abi adam noktayı koymuş işe.
başıma geldi aynen öyle oluo ama genelde onu unutmanız için kırıcı yapıolar o işi çok takmayın kafanıza..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...