Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Eğer sizin kankası olarak gören birini seviosanız ve o size "Kankam olmasan olurdu" dediyse naaparsınız?[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Çok kotu bi durum aynısı arkadasın basına geldi.Naparım efkarlanır,içerim -Kurun lan çilingir sofrasını! *!Buyrun rakılar*[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Saka bi yana heralde beklerdim ama beklekende bos durmazdım ole maloz gibi.Hayatın tadını çıkarmaya bakardım,yeni arkadaslıklar kurmaya çabalardım[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 dagger kibarca "bu iş olmaz " = "biz kankayız olmasaydık olurdu" uzgunum ama istemiyormus derim ben...[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ısın zor kankansa zatı bır cok seyını bılıyorsundur ona gore kendınle kıyasla bence ılk olarak[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Valla bi keresinde beni kankası gibi gören ama benim onu deliler gibi sevdiğim kıza çıkma teklifi ettim :(.. Biz seninle arkız dedi bende şaka yapmıştım dedim :) falan zor kıvırdık..Ama sonra bir daha aramadım telefonlarına cevap falan vermedim, yavaş yavaş aklımdan çıkarmakaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 tsubasa ola alakalı olmadıından eminim bi kere "kankayız" ı "bu iş olmaz" anlamından sölemedi çünkü cidden ben seviomuş daha önce ve ben ona böle bişeyden baksetmeden önce kankaydık gerçi hala kanka kalmamızı istio[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 bence düşünme onu git başka birini ara (başıma geldi ordan biliyorum)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ne yapardımı unutmusum tabiki hayatına bak..eger isterse o zaten bir sekilde gelir.ama sakın devamlı onun yorungesinde dolasma.muhtemelen sen birileriyle ilgilenmeye baslayınca sana yaklasacak.umrunda olmasın bu kadınların "elimde tutayım dogasıdır".sakın zokayı yutma boyle yaparsan kaybedersin.her daim "keske kankam olmasaydın" klisesini yasarsın.arkadaslıga aynı hızla devam eger isterse zaten olur kazanacaksan ancak boyle olur derim..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 kız hakkında her şeyi biliorum zaten hayata bakış açımızdan tutun da çook derin(!) konulara kadar her konuda görüşlerimiz aynı. Yani aslında birbirimiz için yaratılmışız.[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Duke_Guybrush, 18 June 2003 18:36 tarihinde demiş ki: bence düşünme onu git başka birini ara (başıma geldi ordan biliyorum)[hline] qu est ce que c'est:viande akıllarda kalması gereken bır sey bak adam soyledı sende bu arkadas gıbı yap gıtsın :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos [i]& Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 pardon mesajı gormemişim oyle diyosan oyledir. bol sans o zaman isin hakkaten zormus..[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Aynen[hline]FRP-Tr.NeT OwneR Email: [email protected] | ICQ: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ha bi de şöle bi durum var hala kanka kalmamız için baskı yapıo ve telefon edio muhabbet etmek içn sonra bütün gün icq da muhabbet edioz fln[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 help me![hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Karşı cinsten kanka olmaz.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 deep bak orda baya bi yanıldııın! karşı cins kankalar daha iyidir[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evet deep karşı taraftan cidden çok iyi arkadaşlıkların olabilio. dagger bence kanka kalın abi gerçi sen sölemişin artık eskisi gibi olamaz ya çıkçan ya çıkçan aşık et kendini :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 valla met ona uğraşıorum ama şöle bi sorun var pazar günü antalyaya gidio 18 gün görüşemicez gerçi geri döndüünde bi günü kanka ayaınıa birlkte geçirmek için ikna ettim :)[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Deep-Night, 18 June 2003 18:44 tarihinde demiş ki: Karşı cinsten kanka olmaz.[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] NOKTA[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Dagger, 18 June 2003 18:59 tarihinde demiş ki: valla met ona uğraşıorum ama şöle bi sorun var pazar günü antalyaya gidio 18 gün görüşemicez gerçi geri döndüünde bi günü kanka ayaınıa birlkte geçirmek için ikna ettim :)[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. o antalydayken mesaj at bişi yap bi şekil bulcan artık bol mesaj at derim[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 ya zaten bolca mesajaşıoruz da nası aşık edebilirim bu kızı kendime??? çok iyi anlaşıos zaten.[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 abi kız kendini çok yakın görüo heralde sana bu kadar iyi anlaşıosanız senin tip nası :)[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 çok fazla tip yok ama kız tipe bakmıo zaten fazla romantizm manyaı bişey[hline][Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Deep-Night, 18 June 2003 18:44 tarihinde demiş ki: Karşı cinsten kanka olmaz. Sanki kendisinin yok bi de konusuyo.Adı N ile baslıyan[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 18 June 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar