senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu sene öss de süper bir puan yaptığım için seneyede eşek gibi çalışmaya devam edecem. geçen sene lise3 te izmit zafere gitmiştim değirmendere de oturduğum için hem yol koyuyordu (yaklalaşık 45dak) hemde dershaneden memnun kalmadım. Bu sene de en çok kazandıran :) dershane olan mışık'ı düşünüyorum. Aranızda gitmiş olanlarınız var mı mışıka? nasıl bir yerdir. Milleti paso yurttur camidir vs gibi yerlere götürüyorlarmış. Hadi cami neysede yurt olaylarına gelemem ben bide saçlarım uzun (dershaneye gidene kadar harbici uzun saç olacak) tepki toplarmıyım hocalardan...[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisberg Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ehueaeaeea ne alakası var sacla başla..bişe olmaz sen kafana gore takıl dağıt saçı başı bşecik olmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar