ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Ya ben 2gün önce oyuna girdim toplam 15-16 saatte ancak 15 oldum bu normalmi bana biraz zor kasılıyo gibi geldi diğer mmorpg lere göre.Questler çok zaman alıyo bazen çok yürüyon bazen çok arıyon bazen aradığın itemı farmlıyan biton insna alıyo.Mob kesip atlasam o dahada yavaş. Saha hızlı bir yol varsa yardımcı olurmusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Eğer ki power levelling yapıcam, diyorsan questlere wow.allakhazam.com ya da thottbot.com dan bak, yerlerini arama, tabi eğer keyifli olsun istiyorum kendim bulcam dersen o ayrı. Level 20den sonra pek quest tavsiye etmem, instancelar hariç, level 50ye kadar questsiz kas bence. 50-52den itibarense bütün questleri yap. Zaman kaybetmişsindir, level 15e kadar çok kolay levle atlanıyor. Ayrıca diğer oyunlara göre zor deme balkondan atlayasım geliyor, en kolay mmorpglerden biri level anlamında. End level itemları kasmak sadece çokça zamanını alır, level kasmak bişe değil. Classının ne olduğunu söylersen ona göre çözüm daha kolay olur.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ehehe o hızlı bile. 30'a kadar questlerle devam et. ondan sonra instance grinding ile kas derim ben. grind: quest yapmaksızın mob kesmek, (xp grinding) instance: özel dungeonlar, o levellara gelene kadar bulursun zaten bikaç tane instance grinding: xp için bir grupla instance'ı tur tur dönmek[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Saolun. Ya ben knight online da 2saatte 30.lvl yapıyodum. Burda zor oluyo.Class mage ve bu lvlda bile çok iyi kullandığımdan eminim admımı zaten yaratık keserken problemim yoq.Sadece daha hızlı biyöntem varmı diye sordum 20-25 sonrası mob kasıyım diyorsunuz ok saolun.Bide bölge nersi onuda sölerseniz.(Human Mage) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ilk oynayışta normal, zamanla neyin nerede olduğunu, questleri falan öğrenince ikinci karakterine daha kolay level kasıyorsun :).[signature][hline]Embrace the shadow! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 benim ilk mmprpg im örenerek zevkini çikarara çikara oynimom:) Anca 14 oldum bende 2 gunde ama isimnaya basaldim hedef 18 bugun :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bu Nayt Onlayn değil kardeşim...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl48 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: ssj4songoku, 22 Haziran 2005 10:40 tarihinde demiş ki: Bu Nayt Onlayn değil kardeşim... hade be! iiki söledin bende onun modu sanıyodum wowu [Bu mesaj ironhammer tarafından 22 Haziran 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ilk lvl 20 oluşum bi kaç gün 2. karakterde lvl 20 olusum 2 gün.. ha bende kafayı yiodum zul farrak uldaman diye.. demek yontem dogru imiş quest log full.. ama ben hala instanceden çıkmıom.. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar