Dely Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 beyler server acmak için bazı kişilerle icq dan özel görüşmeler sürüyor sizlerde yardımcı olabilirsiniz nasılmı biz dod isteyerekten adamın icq suna gideceksiniz bana özelden mesaj atarsanız adamın icq sunu sizlere yollaya bilirim ciddi kişilerden mesaj bekliyorum (özel mesaj adamın icq sunu herkeze dagıtmayalım değilmi :P ) hade yardım edin...[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ice_Blue Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Elimden geleni ardıma koymam valla. Hemmen elimde olan imkanları kullanamaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ben de varım bu arada foruma yeni üye oldum. DoD ile ilgili yapılabilecek ne varsa yardım edebilirim. Site varsa yardım ederim... ICQ numarasını alabilir miyim? SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Ice_BLue ve Boccob arkadaşlar sizlere icq dan ilettim numarayı ;) Halbadar numarayı özel mesajına yolladım...[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 E tamam da BF açacaz dediler bana , dod değil? Napacaz şinci? Bu arada yabancı sunucularda orjinal hl olmadan oynayabişlir miyim ya da yabancı sunucular arasında bizimkiler gibi çalışan başka sunucular var mı? SAYGILAR[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dely Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 bende dod acacaklar demedim, sadece isteyin dedim...[hline]WKII Clan Page - Turkmap Oyun Editing Siteniz don`t worry,be happy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 :) Anladım , pardon[hline]VATAN SAĞOLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar