dreamendless Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 "bırakıyorum wow'ı,ömrümü yedi" hezeyanlarından sonra bitmek bilmeyen wow gazı sayesinde oyuna tekrar başlamaya karar verdim bir kaç arkadaş ile. Madem o kadar oynadık,işi biliyoruz,planlı programlı hareket edelim diye başlamadan önce planlama aşamasındayız bir süre. Yeni karakterler açacağımız için,level range'i düşük bir pvp server arayışındayız. Şu an için mage,warrior ve priest olarak planladık yeniden başlayacak üç kişi olarak.Alt falan değil,direk main olarak düşünüyoruz karakterleri. Server önerisinde bulunacak var mı,yeniden başlamak isteyen var mı,yeni başlamak isteyen var mı merak ediyoruz.[signature][hline]hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Walla blood feather a girdim öle cok yüksek deil ortalama ama bi acaip server anlamadım walla her serverda oluyomu bilmiom ama çok lag oluyor burning legion da bu kadar deildi sanki hatta orası daha kalabalık....[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaBuZ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bende horde olarak Kar'gall serverında başladım horde olacaksanız beklerim alliance olacaksanız tavsiye etmem :P[signature][hline]http://www.yabuz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
subuo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Bloodfeather iidir lagda olmuo yani 10 gündür oynuorum bi dün akşam oldu sanırım o da benden deilse bekleriz ally tarafta tek türk guild kan kardeşler isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarelia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Tha Maelstrom 9610 karakter var sadece 140 kisi level 60 ve low durumda.En ideal budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar