tower Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben assassinden archerye dönüş yaptım belli bi süreliğine ama güçlü vuramıyom napcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 paran yoksa kasıcaksın paran varsa assassine geri dönersin isteğine bağlı tabi[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 güçlü vurmak nedir onu bi açarsan belki cevap verebiliriz.[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kurt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kullandıın silah belki kotudur 1v1 kaç senin[signature][hline]HUN'T' e 'R'WoLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben okçuykene hep şu taktiği kullanırdım. Uzaktaki adamı oklamaya başlıyosun, sonra yanına gelince multiple aroow çekiyosun. Eğer silahın güçlüyse bu taktiği bi dene.[signature][hline]Account name: Vaern Password: 1479853 Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 adam ne soruyo siz ne söylüyosunuz(kurt hariç) hey allahım yarabbim[signature][hline]unholy ownz u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 dedik hani adam skilleri fln dengeli kullanamıyodur fln. neyse işte.[signature][hline]Account name: Vaern Password: 1479853 Name: Vaern Clan: TheVampires Class: Glacier Mage Level: 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya lvl 41 acrherye 41 gerisini exploreye verdim ama ne bileyem sanki çok güçsüz vuruyom ok 74 lük ama bi anlam veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 74 çok az en az bi ironx +6/60 olıcak paran yoksa hornx +6[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya siz bu isimleri diyonuz yanına sayılar yazıyonuz ama ben anlamıyom benimki 74 sen 60lık al diyon[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares .....şu server göçsede bende biraz uyusam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok her itemin +sı olur bi tür itemin +sı yok sadece +1 ilk aldığın haldir eğer upgrade itemse upgrade edilebilir +2 +3 gibi yükseltilebilir /60 ise +6 olduğu zaman poison damage eklenmiş halidir 60 poison damage'i olduğunu gösterir[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yani 60 damage +6da silah 360mu vuruyo[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares .....şu server göçsede bende biraz uyusam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hayır her + da yaylarda +10 poison damage artar +6 olduğunda 60 olur[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tower Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 teşekkür ederim bilgiler için ben buna benzer okları kaça alabilirim[signature][hline]Name: ReViVeD Nation: El-Morad Clan: ----- Job: Şimdilik aRCHERY Lvl: 4x Server: ares .....şu server göçsede bende biraz uyusam..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ares piyasası hakkında bilgim yok[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 hemen solıım ıronx +1 ı 15m dan ıron bow+1 ı 100m dan +6/60 ıb yı 200 m cıvarı +7/70 iise su an satan tek ben varım:d 650 den bulursun normalde ares pıyasası bu sekılde aa dersenkı yanar donerlı olsun chıtın bow tavsıye ederım +6 sı 500m +7 sı 600-650 arası[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar