Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük İlanlar

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

SAHIBINDEN SATILIK
milletvekili... Mücadeleci, takiyyeci, takipçi, iyi ihaleci... Tel: 0312 - 420...

SATILIK bürokrat
Midesi ve çevresi geniş... İş bilir, iş bitirir... Her türlü işinizi anında bitirir. Tel: 0312 - 490...

KİRALIK katil
Yılların tecrübesi... Kesin çözümde tek isim...Tel: 0212 - 571...

BONOLARINIZ, SENETLERİNİZ anında tahsil edilir. Yok mahkeme, yok duruşma, yok tahrirat, ehven komisyon, kanlı - kansız anında tahsilat...Tel. 0216 - 366...

ZAYİ
Millet vekillerimizi kaybettik, 18 Nisan'da yenilerini seçeceğimizden şimdikilerin hükmü yoktur.

DEĞERİNDEN ALIYORUZ.
İş bilir, iş bitirir millet vekillerinizi, bürokratlarınızı, polis şeflerinizi değerinden alıyoruz.

SATILIK YAZLIK.
Özel bazı sebeplerden dolayı satılık yazlık. MESA kalitesinde inşaat, elektronik güvenlik sistemi, koltuklar ceylan derisi, daha fazla acık etmemek için anlatılmaz gerisi... Müracaat MESA'dan Mustafa.

DERS VERILIR,
Yanlış yapanlara ders verilir. İcabında deri gerilir, icabında bir kursunda yere serilir. Müracaat: Balatlı Bahri.

KAYIP
Tezgahı birlikte kurduk, mali birlikte oturduk. Sattı, parasını kaptı, kayıplara karıştı. Görenlerin, bilenlerin insaniyet namına Galatalı Galip'e haber vermeleri...

SATILIK ARSA
Gecekonducuların dikkatine! Boğaz'a nazır, imara tarafımızdan hazır, kelepir Hazine arsası... Yan taraf orman, genişlemeye müsait. Müracaat: Arazi mafyasından Kor Sait.

YEŞİL
pasaportumu kaybettim. Kırmızısını çıkaracağımdan hükmü yoktur. Gel anam, pasaportun bende diyenlere karnimiz toktur. YESIL

ANINDA
Size birisi kelek mi yaptı?.. İcabına baktırmak mi istiyorsunuz? ANINDA bakılır.

ACİLEN
Sekreter aranıyor. Oturup kalkmasını bilen... Sarı saç, yeşil göz... 90 - 45 - 90. Acilen!

SATILIK TELEFON
Aynasızlar numaramı öğrenmiş, bütün konuşmalarımı dinliyorlarmış. Satarım ben böyle telefonun anasını... Satılık telefon.

İLİŞİK KESME
MALUM arkadaşlarla bütün ilişkilerim tespit edilmiş. Artık beni makamdan aramayın, sizinle bütün ilişkilerimi kestim. 3. sınıf Emniyet Müdürü Cafer Bezgetir.

İHRACAT FAZLASI
toz! Yüksekovalı Cabir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.
DeviantArt Gallery
Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Sosyal ağlarda paylaş

oha be bunlar gerçekmi şaka gibi

KAYIP
Tezgahı birlikte kurduk, mali birlikte oturduk. Sattı, parasını kaptı, kayıplara karıştı. Görenlerin, bilenlerin insaniyet namına Galatalı Galip'e haber vermeleri...

buna "vay ibne" diye cevap niyetine ilan vermek lazımmış[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease
I've longed to dig myself a good deep grave
There to stretch my old bones at ease
And sleep in oblivion...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...