Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 SAHIBINDEN SATILIK milletvekili... Mücadeleci, takiyyeci, takipçi, iyi ihaleci... Tel: 0312 - 420... SATILIK bürokrat Midesi ve çevresi geniş... İş bilir, iş bitirir... Her türlü işinizi anında bitirir. Tel: 0312 - 490... KİRALIK katil Yılların tecrübesi... Kesin çözümde tek isim...Tel: 0212 - 571... BONOLARINIZ, SENETLERİNİZ anında tahsil edilir. Yok mahkeme, yok duruşma, yok tahrirat, ehven komisyon, kanlı - kansız anında tahsilat...Tel. 0216 - 366... ZAYİ Millet vekillerimizi kaybettik, 18 Nisan'da yenilerini seçeceğimizden şimdikilerin hükmü yoktur. DEĞERİNDEN ALIYORUZ. İş bilir, iş bitirir millet vekillerinizi, bürokratlarınızı, polis şeflerinizi değerinden alıyoruz. SATILIK YAZLIK. Özel bazı sebeplerden dolayı satılık yazlık. MESA kalitesinde inşaat, elektronik güvenlik sistemi, koltuklar ceylan derisi, daha fazla acık etmemek için anlatılmaz gerisi... Müracaat MESA'dan Mustafa. DERS VERILIR, Yanlış yapanlara ders verilir. İcabında deri gerilir, icabında bir kursunda yere serilir. Müracaat: Balatlı Bahri. KAYIP Tezgahı birlikte kurduk, mali birlikte oturduk. Sattı, parasını kaptı, kayıplara karıştı. Görenlerin, bilenlerin insaniyet namına Galatalı Galip'e haber vermeleri... SATILIK ARSA Gecekonducuların dikkatine! Boğaz'a nazır, imara tarafımızdan hazır, kelepir Hazine arsası... Yan taraf orman, genişlemeye müsait. Müracaat: Arazi mafyasından Kor Sait. YEŞİL pasaportumu kaybettim. Kırmızısını çıkaracağımdan hükmü yoktur. Gel anam, pasaportun bende diyenlere karnimiz toktur. YESIL ANINDA Size birisi kelek mi yaptı?.. İcabına baktırmak mi istiyorsunuz? ANINDA bakılır. ACİLEN Sekreter aranıyor. Oturup kalkmasını bilen... Sarı saç, yeşil göz... 90 - 45 - 90. Acilen! SATILIK TELEFON Aynasızlar numaramı öğrenmiş, bütün konuşmalarımı dinliyorlarmış. Satarım ben böyle telefonun anasını... Satılık telefon. İLİŞİK KESME MALUM arkadaşlarla bütün ilişkilerim tespit edilmiş. Artık beni makamdan aramayın, sizinle bütün ilişkilerimi kestim. 3. sınıf Emniyet Müdürü Cafer Bezgetir. İHRACAT FAZLASI toz! Yüksekovalı Cabir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ohannes burger diesim geldi bune be. :tebrikz:[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Estel_Anorien, 22 Haziran 2005 00:19 tarihinde demiş ki: KİRALIK katil Yılların tecrübesi... Kesin çözümde tek isim...Tel: 0212 - 571... bu güzelmiş :D[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Yanlış yapanlara ders verilir. İcabında deri gerilir, icabında bir kursunda yere serilir. evet bu lazım olabilir :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: ACİLEN Sekreter aranıyor. Oturup kalkmasını bilen... Sarı saç, yeşil göz... 90 - 45 - 90. Acilen! [signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 45 i ben de anlamadım gerçekten.. forwardda öyleyse vardır bi olayı :P çay bardağı misali :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 süper bişi olur ama =P hepsi anlamlı bu arada :)[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 lol 90-45-90 ahaha :D[signature][hline]Grom_Hellscream, 13 Haziran 2005 20:28 tarihinde demiş ki: ada buluşmasında paintball mı olcak?!?!? [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 okurken birtek lol dedim valla :D[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 lol niye derki bi insan=? gülersin lol olur. lol[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 rofl[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 oha be bunlar gerçekmi şaka gibi KAYIP Tezgahı birlikte kurduk, mali birlikte oturduk. Sattı, parasını kaptı, kayıplara karıştı. Görenlerin, bilenlerin insaniyet namına Galatalı Galip'e haber vermeleri... buna "vay ibne" diye cevap niyetine ilan vermek lazımmış[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 güzel yazılmış[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: harvester, 22 Haziran 2005 01:54 tarihinde demiş ki: oha be bunlar gerçekmi şaka gibi şakacı seni, tabiki değil..[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & Sizi Seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 90-45-90!!!! O kız yanlış dönemde sekreterlik yapıyor! 17.yy la geri dönsün! [spo1=90-45-90 !!!!][/spo] Berbat!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar