JvIaD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 llBuYuCull,eski theend den,şuanki grade 1 isimsiz klandan. Evet bizim partideydi ve çok zevkliydi :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 del1 naber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JvIaD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hehe tanıdık çıktı demek aok dan :) nolsun humanlara göz açtırmıyoruz.nick nedir aok daki?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nickim aynı.. Zone da 1e1 hiç görüşmedik ama akının forumdan xrclan dan falan biliyorum seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 TheEND noldu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: JvIaD, 21 Haziran 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Gothic kimsin sen? Bu yazdığın cevaptan pek havalı olduğun belli,ama ne yazık ki aynı zamanda da boş konuşuyosun.HErneyse 1.5 yıldır oyunu oynuyorum şuan lvl 63 mage var ve yalan sölicek halim yok noob. 1.5 yıl :-O[signature][hline]Never+Again+Never+Again+Never+Again......... Hayat Combosu.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 1,5 yıl oynadığına göre aptalsın[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Gothic Angel 1.post kasmayalım 2.Hakaret Etmeyelim 3.alakası bulunmayan yerlere post atmayalım[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Eyi peki QqQ[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 nickimi yanlış yazmayı kesermisin!!:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Peki oQo ...[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 kusura bakmayın 1.5 yol olmadı baslayalı 1.5 yıl once USKo acıkmıydı? yoksa mayko da mı oynuodun?[signature][hline]Nick: _TRibula_ LvL: Master olmusken hala okcu CLan: The_Others Server: Ares Np: 14k küsür de artıo hızla tutamıom yetişemiom biri bana oyunun cıkıs yolunu gostersın de normal hayata doniim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 gothic_angel sen kim oluyorsun da tanımadığın birine hakaret ediyorsun monitör arkasından konuşmak çok kolay yaşın kaç 15 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar