Raistin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Pluton, 21 Haziran 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Ben eski Hadescik Yeni Pluton!!!! Şimdi bu topici niye açıyorum. Hemen söliyim ben beni tanıyanlar karıştırmasın hemde pluton kimdir kim değildir anlatayım... Pluton kimdir? 1-)Eski Hadescik 2-)Yunan Mitolojisinde Hadestir Roma Mitolojisinde Pluton Olmuştur. 3-)zenginlik* getiren anlamına gelir. cehennem tanrısı hadesin bir başka adı olmasının sebebi ise toprağın uykuya yattığı, yani persephone'nin hadesin yanına döndüğü o 4 ay boyunca toprak altında hazırlıkların sürmesi nedeniyle tarım ve bollukla özdeşleştirilmesidir. İşte Budur Mitoloji Hakkında Bilgi Edinin :D zenginlik getiren oldugu kadarda zengin, heseyi,n sah,ibi anlamınada gelmektedir... esk iyunanda insanlar hades in adının soylenmesinden hoslanmadıgını dusundukleri icin ondan pluton veya pluto olarak bahsederlerdi....[signature][hline]Grimwolf, 15 Haziran 2005 22:44 tarihinde demiş ki...... Post kasmak ya da kasmamak işte bütün mesele bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ahu bak bende kendi nickim hakkında bişiy öğrenmiş oldum :D[signature][hline]HåD£§©ik²°°³ I Love =o= Hadescik Oldu [b]Pluton !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar