Mathias Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 geçenlerde gordum de şu yeni hayatın içinden iyiliğin ve kotulugun inanılmaz hikayeleri (!) diye takılan programlar var ya onun tadında bir programla donmuş ekranlara. Tipi çok komikti de izleyen varmı acaba başka merak ettim[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hımm izledim hatta olacak o kadarda alay bile ettiler..[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 adam salak yaw.elinde eldivenler abuk sabuk jest ve mimiklerle olayı annatmaya çalışıyo[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ben şimdi seyrettim az bişi de. Saçma salak bişi ya. Böyle arkada invis duruyo hikayelerde. Sonra bana iyilik meleğiymiş gibi mektup falan bırakıyo masaya. SOnra adam selamlaşıyo o arada. Orası çok salak olmuş. Madem invis takılıyon niye reveal oluyon. Üff dedim değiştirdim direk.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hastasıyım, türkiye nin yegane canavar uzmanı yürü be saaddettin, kim tutar ! "aman sakata gelmeyelim.."[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 O adam Türkiye'de denyoların nasıl 2 sn de adını duyurabileceğinin 2 kanıtından biri. Diğeri Reha Muhtar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 cidden bide böyle ciddi bi adam sunsa program1 showdaki gibi belki tutar diyicem ama gitmisler piramit raider I herifi koymuslar :rock:[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben saadettin teksoy sokarım[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastSurvivoR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 böyle $evkle izleyen varmidir acaba[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... a.k.a SoLidSnake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yaw adam süper...melek taklidi yapıyo böle evin içinde dolaşıyo[ev sakinleri görmüyo bunu:-P] mektup falan bırakıyo:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evt ben de bir tane izlemiştim bu proglamlar sıkıyor ama bu süperdi bir bölümde hikayeyinin geri kalanını anlatmıştı kopmuştum birde yavvvvaaaaaşşşşş yaaaaaavvvvvaaaaşşşş konuşuyor yaa bitiyorum[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 herif iki lafın arasında 3 sn düşünüyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 adam kendini melek gibi göstermiş :) heuaheu[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Bu adami bi programda görmüstüm. Gayet zeki ve entellektüel bir adam. "Insanlar beni böyle izlemek istiyor bende onlara istediklerini veriyorum." demisti programda. Oldugu gibi davransa ne para kazanabilecekti nede ünlü olabilecekti.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 akillarimizdaki melek imajlarina yenilik getiren $aane bir insan artik kanatlari falan salladik paltolu , kesik parmak eldivenli melek heh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ya adam o grüntüyü dire city of angelsdan almış :) tek farkı orda paltolar siyahtı :)[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : ) Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 en son uzaktan kumandalı araba getirdi birinin evine ve elinde arabanın kumandasıyla konuşması yok muydu.. o an benim dağıldığım andır. biri kenardan söyledi herhalde bırak kumandayı diye ki bıraktı kenara bir yere koydu :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MatthiasDaerthe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 gecen zaga'da okan da dalgasını gectı herıfle.. hele o bölümde arkada vampir filmlerindeki gibi müzikler oturmus piyano calıo ancuk :) artık mimik jest olayını da aştı artık açık kalan tlf vs olunca onu da kapatio : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ya salo ya laf yogh..adam mal taklti yapmıyoki.direk mal zaten..lütfen..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: MatthiasDaerthe, 10 Ekim 2004 21:46 tarihinde demiş ki: ..... ancuk :)... kave'ye çevirdiniz lan! ayakkabını giy sana diyom heeey![signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Sa -a- -a- dettiiin.... TEKsoy 1 2 3 4 5 6. ...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kült oldu adam yahu :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aahhahaha dünkü program ve haber süperdi adam kenan ışık'la ana haber bültenine ışınlanarak girdi ve röportajdan ışınlanarak çıktı. sırların efendisi'nde de bol bol latince konuştu ve ışınlandı eheh!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: arcane, 10 Ekim 2004 00:17 tarihinde demiş ki: hastasıyım, türkiye nin yegane canavar uzmanı yürü be saaddettin, kim tutar ! "aman sakata gelmeyelim.." [signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 uheaeh bu seferde replikleri hazırlamıs.tam senaryo olmus :P. tiyatrocu kimligini de goruyoruz.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar