Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star'da gene Saadettin Teksoy ?!

Mathias

Öne çıkan mesajlar

geçenlerde gordum de şu yeni hayatın içinden iyiliğin ve kotulugun inanılmaz hikayeleri (!) diye takılan programlar var ya onun tadında bir programla donmuş ekranlara.
Tipi çok komikti de izleyen varmı acaba başka merak ettim[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şimdi seyrettim az bişi de. Saçma salak bişi ya.
Böyle arkada invis duruyo hikayelerde. Sonra bana iyilik meleğiymiş gibi mektup falan bırakıyo masaya. SOnra adam selamlaşıyo o arada. Orası çok salak olmuş. Madem invis takılıyon niye reveal oluyon. Üff dedim değiştirdim direk.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Sosyal ağlarda paylaş

O adam Türkiye'de denyoların nasıl 2 sn de adını duyurabileceğinin 2 kanıtından biri. Diğeri Reha Muhtar.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw adam süper...melek taklidi yapıyo böle evin içinde dolaşıyo[ev sakinleri görmüyo bunu:-P] mektup falan bırakıyo:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

evt ben de bir tane izlemiştim bu proglamlar sıkıyor ama bu süperdi bir bölümde hikayeyinin geri kalanını anlatmıştı kopmuştum birde yavvvvaaaaaşşşşş yaaaaaavvvvvaaaaşşşş konuşuyor yaa bitiyorum[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adami bi programda görmüstüm. Gayet zeki ve entellektüel bir adam. "Insanlar beni böyle izlemek istiyor bende onlara istediklerini veriyorum." demisti programda. Oldugu gibi davransa ne para kazanabilecekti nede ünlü olabilecekti.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...