Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: elvyn, 28 Eylül 2004 21:28 tarihinde demiş ki: » Eğer uçağın karakutusu kaza anında parçalanmıyorsa neden bütün uçak bu kutunun üretildiği maddeden yapılmamaktadır? cunku karakutunun yapıldıgı madde cok agır ağır deme bari sağlam de.sen uçağa 500 kilo adam(uçak düşmedi diyelim)bindirsen düşse ölmicekmi :D[signature][hline]Lorrotar-47 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: dominic, 13 Eylül 2004 22:03 tarihinde demiş ki: dunyanin %70 su, %30'u kara olduguna gore parasutten ziyade can yelegi daha cok ise yarar. suya dusen her ucak patlamaz, hele yolcu ucaklari hic patlamaz, boyle bir kazanin oldugu nadirdir, ki pilotlar denize inme egitimi vesayre alirlar, nerden cikarttin. [Bu mesaj dom tarafından 13 Eylül 2004 22:06 tarihinde değiştirilmiştir] E abi o zaman ikisinide koysunlar :-P mis gibi takatsın ikisinide karaya inersen paraşütünle inersin denize gidersede paraşütle yavas yavas inip sorada can yelegi ile kurtulursun demi yani :lol:[signature][hline]:rock: Sentenced FOREVER!!! :rock: Cross my heart and hope to die! May my end,come tonight...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 yerin kulağı var derler e benim de kulağım var o zaman ben yermiyim ? YEMEM[signature][hline]Server : Diez Nick : TemplerKnight Jog : Blade Level : 45 National Point : 0 :lol: İtems : Full chitin set +1 , +3 Philum Clan : Yok (Aranıyor) CaNsEl & Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar