Selamon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bir başkadır Şöhretler Büfe. Pisikopat, Serseri, Manyak gibi terimleri yemek literatürüne sokmuş güzel mekandır. Ama Taksim Hamburgeri yalan olmuş, hiç benzememiş Kızılkayalar'ın hamburgerine. Hamburger için Kızılkayalar'a gitmeye devam arkadaşlar.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 2 psikopat+ sanırım 6 yarım doner,artı ayranlar limonatalardan sonra tutan miktarın 11.5 ytl olup da abi bak 10ytl verip cıkalım dedigim yer, adam sok olduktan sonra arkadasların bozkluklardan 1.5ytl cıkarmasıyla alnından damlayan sularla onundeki paralar ıslandı. bi de demezmi "abijim bi daha ki sefere bizden olsun" nası da yuregine indir amaaa hihi:)))[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar