Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık UO account..

Alexian

Öne çıkan mesajlar

said:
Mandoo, 21 Haziran 2005 09:34 tarihinde demiş ki:
bedava bir sunucuda insan neden tek bir acc üstüne 3-4 karakter kasarki? hele ph varsa benim accleri görceniz..gokhan1 gokhan2....hepiciğinin şifreside aynı olur ha :D ehauehuea

hakketten ya,bnm de oyle,kithnos kithnoss kithnosss flm die uzari :) ilerde bi gun multi client i eline gecince,kalmiasin sap gibi dimi,farkli acc lerde olsun charlar :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam

www.tev.gov.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Not : o server free ama ph tamamen kapalıdır ki arkadaşım haftalardır bs kasıyor hala tık yok 70 civarı bişey. Skill artışı aynen Nebula'ya benzetildi. Bayağı kaliteli bi server yani bu charları şu anda kasmaya kalksanız bayağı zorlanırsınız onu diyorum, şöyle ucuz mucuz verem birine boş boş duruyorlar..[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Sosyal ağlarda paylaş

olympus free ama ph acık deel kı skıll kasması harbı zor yanı ama olympus dakı acc ına gel ben en temızınden 1 mılyon verıım gercı 2 paket sakız senn ıcı ndaha karlı ama napıım[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da geçmişi, özellikle de gelecegi belli olmayan bir server için para vermek mantıklı olmaz

gün gelir bir bug yüzünden bütün herşeye reset atarlar, itemlar charlar gider, verdiğin paraya acımaz mısın, ya da bir şey olur server kapanır

orjinal server olsaydı başka olurdu, ama degil işte...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 21 Haziran 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
NBL North'da bi gm mage veya tamer 200 liradan giderdi, hey gidi hay :)

Harbi ya ne sefalettir :p
- Senin accountunu hackledik istersen geri satarız 750 milyona
- Abi annem bana o kadar para vermez Kİ !
( Gerçek bir diyalogdur )
:D:D:D:D:D[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin.
®Stalker®
Khasperet The Drow Assassin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...