Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tv kartını ve webcami aynı anda kullanmak gibi bir şansım yok. Msn'de webcam kullanacağım zaman eğer tv kartını disable etmezsem webcam yerine karşı taraf televizyon izliyor. Webcami kullanmak istersem aygıt yöneticisinden tv kartını kapatıp restart atmam gerekiyor. Ayrıca msn'in webcam ayarlarının aygıt seçme menüsü disabled konumda. Yani sabit, gri ve boş... İşlevsiz.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bana televizyon izletebilirsin tv kartim bozuk neyse i$in $akasini birakayim benim bildigim goruntu inputunu ayarlayabiliyorsun msn ayarlarindan bir kontrol et derim.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 web cam in driveri yok mu, yüklerken hangi aygıtı kullancağını sorar. web cam in kendisini seçmen laızm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çok salak bu kendercik ya... webcam ayarlarından olmuyordu o seçim ama... birileri yapabilirsin deyince ilham geldi birden, ses/görüntü ayarlama sihirbazı denilen şeye basınca oldu. Meşguliyet için özür.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 e hangi kanal default olarak gozukuyordu:)[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ehe güzel bir uygulama ama malum benim odamda tv yok, tv kartı hiç yok.. mazen msn den kurtlar vadişsi fln ziletiyorlar komik oluyor :)[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 puhauhau :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar