Dagger Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 maç başlıyor[hline]Bana kanka diyen insana aşığım! Rezalet bi duygu! --- [Dagger v0.15b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Anti-Chemical pack removed. - Sphere knowledge removed. - More being online time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 şu amerika maçından sonra 2 günde gereğinden fazla gaz olduk. umarım onun cezasını çekmeyiz. alırız inşallah maçı[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 adamlar yan toplarda müthiş etkili oldular moral bozduk biraz onun üzerine ilk maçtaki kadar iyi top çeviremiyoruz .. umarım ikinci yarı iyi oynayıp kazanırız[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 MaL bi hakem var, deLi etti beni..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 hakem beni de dellendirdi katil etçekti[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 adamlarda fizik belli ne diye hava topu kasıyo bizimkiler anlamış değilim...aradan çıkıp defans üstünden albatros vuruşu yapacak tsubasa potansiyelli birini de göremedim...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 olmaz ama ya![hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 geçmiş olsun eheh beleşe penaltı kullanırken iyiydi eheh çabuk ödeştik neyse önümüzdeki maçlara bakıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Türkiye'ye karşı şaibesiz kazanılan bir maç nerede görülmüş ki, bknz. brezilya, bkz. ingiltere. Ne biçim hakem bunlar ya özellikle bize garezi olanlar seçiliyo, adam 3 tane auta korner verdi, boş pozisyona faul çaldı. Şaibeyle kaybedilen maça kaybettik demek zor ama bizimkiler de harbiden hayvandı ya, Tuncay'ı çekiçle vura vura öldürmek geldi içimden bir insan bu kadar mı hayvan olur. Pas yapamadık bi türlü, bizimkiler salak gibi habire pas atacakları adamın 10 metre önüne atıyorlar.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 abi biraz objektif olun ya ingiltere maçında adamların 2 penaltısını vermedi hakem nasıl onları tutmuş anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Valla 2 penaltı verip vermediğini hatırlamıyorum ama bize yapılan faulleri vermedi haybeden de penaltı yazdı.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Sen iyi giden takıma, laubali bi şekilde 88. dakkada adam sokarsan (hele ki en formda adamının yerine) yeniLmen farzdır yani.. Okan berbattı. Servet o penaltıyı yaptırmasa çok iyiydi ama allah onu domdom etsin, inşallah fener'e transfer olur. Ergün yerine sol kanatta Rüştü oynasa daha etkili olurdu heralde. Deniz görevini yerine getirdi. İbrahim Toraman iyiydi baya. Selçuk çok iyi top kesiyo ama top kullanması sıfır. Gökdeniz en azından biraz takımı ateşledi. Yıldıray son zamanlardaki gibi yine etkisiz, yine çıtkırıldım. Tuncay iyiydi bayaa.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 ergün o kadar yoruldu şenol çıkarmamakta inat etti[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Penaltı penaltı mıydı? Ben dikkat etmemiştim o anda pozisyonu görmedim pek.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 PenaLtıydı. Servet adama faul yaptı düşüremedi, çekiştirdi indirdi.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Bu turnuva önemli bir turnuva değil şenol güneş gençleri ve yeni kadroyu denedi, sadece 2 tane asımız oynuyordu zaten. E yeni gelenleri deneyecek fırsatımız da yok, bu fırsat çok uygun bence ve şimdi denenmesi doğru oldu. Daha sonraki maçlarda çok daha oturmuş bir kadroya sahip olacağız. Gençler de tecrübe kazanıyor.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Kamerun niye ABD'ye yatsın abi kredi falan mı bekLiyo? :) Her$eyin de kıLıfını önceden hazırLarız ha..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Bu arada nukem sen zenci misin?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: Nukem_Verite, 21 June 2003 22:40 tarihinde demiş ki: hepimiz zenciyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Yani zencisin...[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 zenci işte[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 zıctıgım hakemi boktan yere penaltı verdi ve uzatmada oynatmadı.Ulan bı de bi takım bu kadar mı ballı olur kardesım ya 2 tane çizgiden top cıkardılar.Ben bu Gökdenizi kesin Gs de gormek ısterım ya.[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 90+3 ün 2 dakika 22 saniyesi sevinmeleriyle geçti bikaç saniye uzatma oynandı yani. Neyse bu bizim prototip takımdı gençlerin aptallıklarıyla tecrübesizlikleri oldu biraz. As takımla yeri öptürürdük biz onlara.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Ama dikkat ettim bizim defansın göbegi cok saglamdı ne hava topu bıraktılar nede yerden bı tek servet ın yaptıgı son hareket ben bu selçuğa deli oldum ya[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki: ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 şey, eho. maç kaç kaç bitti? 1-1 dialoglardan anlayabildiğim kadarıyla ama emin olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar