Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kamerun - Türkiye

Dagger

Öne çıkan mesajlar

adamlarda fizik belli ne diye hava topu kasıyo bizimkiler anlamış değilim...aradan çıkıp defans üstünden albatros vuruşu yapacak tsubasa potansiyelli birini de göremedim...[hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'ye karşı şaibesiz kazanılan bir maç nerede görülmüş ki, bknz. brezilya, bkz. ingiltere. Ne biçim hakem bunlar ya özellikle bize garezi olanlar seçiliyo, adam 3 tane auta korner verdi, boş pozisyona faul çaldı. Şaibeyle kaybedilen maça kaybettik demek zor ama bizimkiler de harbiden hayvandı ya, Tuncay'ı çekiçle vura vura öldürmek geldi içimden bir insan bu kadar mı hayvan olur. Pas yapamadık bi türlü, bizimkiler salak gibi habire pas atacakları adamın 10 metre önüne atıyorlar.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

Sen iyi giden takıma, laubali bi şekilde 88. dakkada adam sokarsan (hele ki en formda adamının yerine) yeniLmen farzdır yani..

Okan berbattı.
Servet o penaltıyı yaptırmasa çok iyiydi ama allah onu domdom etsin, inşallah fener'e transfer olur.
Ergün yerine sol kanatta Rüştü oynasa daha etkili olurdu heralde.
Deniz görevini yerine getirdi.
İbrahim Toraman iyiydi baya.
Selçuk çok iyi top kesiyo ama top kullanması sıfır.
Gökdeniz en azından biraz takımı ateşledi.
Yıldıray son zamanlardaki gibi yine etkisiz, yine çıtkırıldım.
Tuncay iyiydi bayaa.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

Bu turnuva önemli bir turnuva değil şenol güneş gençleri ve yeni kadroyu denedi, sadece 2 tane asımız oynuyordu zaten. E yeni gelenleri deneyecek fırsatımız da yok, bu fırsat çok uygun bence ve şimdi denenmesi doğru oldu. Daha sonraki maçlarda çok daha oturmuş bir kadroya sahip olacağız. Gençler de tecrübe kazanıyor.[hline]Est solarus oth mithas!
Sosyal ağlarda paylaş

zıctıgım hakemi boktan yere penaltı verdi ve uzatmada oynatmadı.Ulan bı de bi takım bu kadar mı ballı olur kardesım ya 2 tane çizgiden top cıkardılar.Ben bu Gökdenizi kesin Gs de gormek ısterım ya.[hline]karpuz, 16 June 2003 15:17 tarihinde demiş ki:
ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...