Cafein Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Selamlar Patiler, Bahsi geçen araba satılıktır, araç babamın aracı. Babam da arabasına gözü gibi bakan, elletmeyen, "at-avrat-silah" üçlemesinde "at" yerine koyan insanlardandır, bu bakımdan araba servis bakımlı,temizdir, içinde sigara içme girişiminde dahi bulunulamamıştır. Arabayı babam ve servis elemanları haricinde sadece bendeniz üç kere kullanabilmişimdir. Diğer fanilerin değil kullanmak, şöfor koltuğuna oturmaları dahi yasaktır. Gelelim özelliklerine neleri var: -2001 model, 5 kapılı, 1.8 motor, 103.000kmde. -Rengi füme, orijinal hariç boya görmedi. -Burunda korkuluk mevcut, tavanda taşıyıcı ve sonradan aldığımız özel kayak taşıyıcıları bulunmakta(Kayak taşıyıcılar resimde yok, depodalar, malum mevsim yaz). -Jantları aliminyum alaşım. -Sunroof mevcut. Land Roverlarda çok sık bozulan bu parçayı, babam kırılan plastik orijinal parçaları(bozulma sebebi, kilitleniyor sunroof) metal parçalarla değiştirterek çözdü, bunu Anıl Oto'da yapıyorlar. -Klima var. Püfüüür püüüfür :) -Standart donanım olarak ABS, Sürücü-yolcu havayastığı, Radyo/kasetçalar, Merkezi kilit, Hidrolik Direksiyon, Elektrikli Camlar ve Yan Aynalar mevcut. Babamın koyduğu fiyat 22.000 Euro. İlgilenenler lütfen özel mesaj atsın. Pazarlık tekliflerine sıcak bakmıyorum, çünkü araç babamın, ama isterseniz bunları da özel mesajla belirtin, babama iletirim. Son olarak, niye satıyoruz aracı? Babam delirip Land Rover'dan bir Range Rover Sport sipariş etti, o gelecek diye :) Saygılarımla,[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEINTüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Edit: Resim koyup eklemeler yaptım...[Bu mesaj Cafein tarafından 17 Haziran 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Zhao Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Arabanız güzel diri duruyor , Range ayrı konu tabii :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 18, 2005 oldukça güzel bir arabaymış. birkaç sene sonra satsaydın kesinlikle babamı almaya ikna edebilirdim. rengide hoşmuş. ama tabi range rover sport ayrı birşey. süper, land rover serisine bitiyorum.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Yazmayı mı unutmuşum? Dizel değil benzinli. Daha 200.000km devirir, bana verecekti bir ara öyle karar vermişti, sonra kıskanıp satmaya karar verdi :)[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Aramis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 temiz temiz belli araba diri duruyo.insallah degerini bilen biri alir.simdiden hayirli olsun[signature][hline]Xhearon UO Shard Xhearon Level ve irk sistemi ile aktiftir.
yce Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Aslinda ben bi düsüniim 20.000euro falan yapmayi düsünürseniz alabilirim,temiz araba cünkü[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ya öyle deme Boccob bende içlerini pek beğenmiyorum ama BMW 1 ile 3 arasındaki malzeme kalitesi farkından bahsedileli fazla olmadı. Her arabanın modelleri büyüdükçe kaliteside doğru orantıda artar. Bu fiyata alınabilcek en iyi jiptir hatta içlerinde de en iyisidir belki çok temiz görünüyor cidden. Alıcısı olan varsa bence kaçmaz. Birde 60bin de bulursunuz belki ama km sinin düşürülmediğinden emin olamazsınız asla. Bak bunun düşürülmediği belli düşürcek adam daha çok düşürürdü :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Cafein Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Vodan hele bir dene öyle bir şey yapmayı km düşürmek falan, babam herhalde deneyen ustayı önce ızgarada pişirir, sonra kuma gömüp karıncaları beklerdi :) Geçen arabayı dördüncü kere kullandım babam içti diye, sert fren yaptım diye bir kalayladı Allah dedim. Bu modifiyecileri de utanmasa yolda durdurup dövecek arabalara elleyip oynadılar diye :) Ben asıl gelecek Range Rover Sport'u merak ediyorum. O zaman daha çok eğleneceğimiz muhtemel.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 22bin EU dan bahsediyorum ben ya :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Öne çıkan mesajlar