Sorj Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: diablotg, 21 Haziran 2005 14:02 tarihinde demiş ki: anlıorum yani ne biliyim kız güsel bi kere bide bence en önemli etken kafa yapılarımızın hemen hemen birbirine benzemesi tam evlencek kız fizik bölüm 1. si falan ama işte beni takmaz gibi gelio gerçi zeka olarak onu büyüledim ama bu bi işe yaramıo birde kızlar zeki erkeklerden hoşlanır derler... bach =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 tipim yok benle cıkan olamz diosunda.tipi olupta aradıgını bulamıyanlar var burda :) etrafa bakıncada görüyorum hep ne adamlar var ne hatun götürüolar tip falan yalan bu devirde artık :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: uzumlukek, 21 Haziran 2005 00:13 tarihinde demiş ki: keyfine bak +1[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MiLLeR_ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 senin kafa yapına bakar 88 li olup 84 lü gibi gösterenler vardır bide 84 lü olup ağzında emziği eksik olanlar vardır.sen kendini dha ii bilirsin ikinci türdensen hiç kafanı yorma derim!!![signature][hline]FuCk THe SySteM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar