Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tecrubeli kisilerden acil yardim bekliorum...

diablotg

Öne çıkan mesajlar

said:
diablotg, 21 Haziran 2005 12:54 tarihinde demiş ki:
:) saolun şimdi tesise gidiyimde arkada ormanlık boş bir arazi var gel diyim sana aylığını vercem :D

Yaşın gereği başka ne düşünebilirsinkii...

[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
[b]>>>X+ Projéct web design<<<

Şebnem Ferah Fan Club

[Bu mesaj Zagg tarafından 21 Haziran 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Zagg kafa calismio galba dalga geciorum herhalde adamlar götür mötür demis bende dalga geciorum senin dusundugun gibi akli .ikinde olan biri diilim yasin geregimis ne var yasimda sexokolik mi oluo bu yaslar yani varya konusuosun ama bos sacma sapan gereksiz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
diablotg, 21 Haziran 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
merhabalar olayi anlatmak istiyorum iyice okuyup dusunerek yanit verin lütfen.
şimdi bizim tesisimiz var büyük.Yaz tatili geldi bende ilk hafta sonu çalışmaya gittim.Babamlar Bir kız almış kasaya çok güsel.Kız da benim gibi fizikçi tabi o üni de ben lise.ama Fizikçi kız bende fiziği aşığım.bi anda daha derin ilgim arttı bu kıza.sanki onunda fiziğe aşık olduğumu öğrenince ilgisi artmış gibi geldi.bi gün ben haftasonları gelicem dedim tek o da hafta içleride gelsene dedi napçan.sonra samimiyeti arttı bana böle daha yakın davranmaya başladı.ama şöle bir durum var bugün öğrendim kız 84 lü ben 88 liyim.Yani koskoca 4 yaş var aramızda ben bunu duyunca hemen kendimi kızdan uzak tutmaya çalıştım ve şu an tesise gitmemeyi düşnüyorum çünkü ben kıza çok fena çarpıldım.Yani ne yapacağımı bilmiorum acaba dvm mı etsem yani yaş çok mu sorun çıkarır sonuçta ben mart doğumluyum 18 iime girdim sayılır ikimizde artık yetişkin insanlarız sorun olurmu yaş Ya yardım edin kız bana sonra ama tuğrul ben senin ablanım demesin zor durumda kalmayayım.
cvp olarak sadece vazgeç.hemen bırak gibi msj lar atmayın açıklama yapın zor durumdayım

Sonuna kdr git[signature][hline]Buraya kadar senle geldik
Burdan sonrasında da senleyiz..
Canımızı Ugruna veririz...

KARŞIYAKA..

Sosyal ağlarda paylaş

Aradaki 4 yaş farkı her iki tarafın da sorun etmeyeceği birşey olmalı. Sen henüz ilişkiye adım atmadan telaşa kapılmışsın.. Kızın durumdan haberi yok ama sen ortalığı 56ya verdin..

Bir de götürme mötürme olayları..Demek ki pek ciddi değilsin. Yani sallapati bir ilişki olacak, ne yaşarsan kar sayacaksın. O zaman istediğini yaparsın ama sonrasında pişman olabilirsin. Benden söylemesi..

Tesiste başka kız mı yoktu?[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:
dopluk insanın üstüne yakışanı giymesidir..

Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki:
bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

denizli'ye mi? ayrı şehirlerde olcaksınız anlaşılan. bu durum olmasaydı yani aynı şehirlerde yaşasaydınız bi sorun olmazdı. amma böyle bi ilişki anlamsız hergün görüşemezsen senden 4 yaş büyük kızı ne zaptedebilirsin ne de memnun. öbür türlü yaş sorun olmuyor fazla 15 imdeyken 17 sinde kızla gayet de güzel bi ilişkim olmuştu 14 ümdeyken 15 yaşında olduğuna göre bu sayı mantıksal olarak 14-15 15-17 16-19 17-21 - 18-23 bile olabiliyor bi gözden geçir derim hani.. şaka bi yana yaş o kadar sorun olmazdı ha kız çok olgun gösteriyosa ayrı. sen de çok 17 yaşında gösteriyosan. ama sorun farklı şehirlerde olcak olmanız..[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım
para
paraa
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi öncelikle şöyle deyim,aranızdaki 4 yaş herşey için bi engel değil.Ama sen bu kızla ciddi bişeyler düşünme,neden diceksin.Sen bu kıza istediği herşeyi veremezsin,kızla bişeye başlasanız bile bi süre sonra pat diye kız "yok ben seni üzmek istemiyorum,ama yürümüyo" falan gibi bişeyler zırvalayıp ayrılabilir.Oyüzden kızla ciddi bişeyler düşünme,kaybedeceğin bişey yok.Sadece takılmana bak,ciddi anlamda bi ilgi görmeden bu kıza "ıı sevgili olalımı" falan gibi bişey söyleme.Sadece takılmana bak.Hatta beraber için falan bigün,aranızda illa bişeyler olmasına yada ilişkinin bi adı olmasına gerek yok.Ama şukadarını söyleyim,bu kız eğer sana aşık olmazsa,elinde tutamazsın.Kendini çok üzersin oyüzden hiç boşuna kendini kaptırma.Dediğim gibi takılmana bak.

Bende bikere 80li bi kızla takılmıştım.Üstelik aramız ilişki denilebilecek kadar iyiydi.Daha sonra,sevgili konularına girince yok işte olmaz aslında,ben böyle bişeye hazır değilim bilmemne zırvaladı yani üstü kapalıda olsa ilişki olamayacağını söyledi.Tabi yaş farkını hiç dile getirmezler ama aslında problem odur :) Bense nemi yaptım,kaptırarak salaklık ettiğimi anladım,bigün bize geldiğinde şöyle böyle derken işini gördüm :D kendini hiç kaptırıp üzme,illa ilişki olsun diye tutturma sadece takılmana bak.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

anlıorum yani ne biliyim kız güsel bi kere bide bence en önemli etken kafa yapılarımızın hemen hemen birbirine benzemesi tam evlencek kız fizik bölüm 1. si falan ama işte beni takmaz gibi gelio gerçi zeka olarak onu büyüledim ama bu bi işe yaramıo[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

zaten ben nasıl biri olduğumu açıklayınca kız yanaşmaya başladı
bana işte bilimadamı olmak istiyorum çok kitap okuyorum fiziğe bayılıorum ve bi kaç üni fiziğinden birşey ler anlattım liseye gittiğim halde üni fiziğinden bahsettim falan kız çarpıldı ama bilemiorum işte ya aslında en büyük etken kendime hiçbir zaman güvenimin olmaması hiç kız kabul etmedi bugüne kadar beni herkesin kabul etmeyeceğini düşünüyorum tipimi beğenmiorum bu ruh haliyle kız mı tavlanır allahaşkına[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

Sen böyle düşünmeye devam edersen daha hiç tavlayamazsın.
Tip herzaman okadarda önemli değil nerde neyapacağını bil yeter.Sana dediğim gibi hiç ilişki olayına girme,sadece takılmana bak boşver.Yok beğenmicek yok bilmemne diye kafanada takma at bunları kafandan.Takılmana bak kızla boşver sen olayları akışına bırak acele etme ne olursa olsun.Ama illa olsun bilmemne diye takma kafana üzme kendinide[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence ne işini görme olaylarına gir ne de aşık olmak istiyorum diye düşünerek kendini kaptır.. Üzülürsün! Şu anki durumda herşey senin aleyhine..

Bir de kız başka şehire gidiyormuş o da kötü.

Olayları zamana bırakman en iyisi. :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti
Sosyal ağlarda paylaş

anlamıorum anlayamıorum.Aşk - Tanrı - Adalet - Gerçek
yok inanmıorum.Bırakıp kendi hücreme geri dönüorum parmaklıklarıda sıkıca arkamdan tutup kapatıorum kilitlemiorum ama kaynak yapıorum artık ne açılır ne kırılır dışarı çıkma umudu kalmadı kendi yalnız köşeme dönüorum orda oturup zamanın dolmasını bekliorum.teşekkür ederim ama yapmam gereken kendi hücremde karanlık köşemde bi kağıt bi kalem bari insanlık için yaşayım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

yapabileceğim en iyi şeyi yapayım aslında olması gerekende bu herkesten uzakta dış dünyadan bağımsız kimsenin beni görsede yanıma gelemeyeceği küçük bir hücrede kendi teorilerimi yazayım belki ilerde ayakta alkışlarla çok uğraştı insanlık için birşeyler yapmaya kendini adadı rahmetli derler[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

işte o zaman insanlar benim yaşadığmın farkına varır benimde insanlar arasında yaşadığmın farkına varır beni mrk eder beni düşünebilir.Ancak öldükten sonra insanlar beni bilir ama şimdi asla[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

Biz boşuna konuşuyoruz aslında. Sen kendini kaptırmışsın bile.. Madem bu durumdasın, yapman gereken kızla geçirdiğin zamanları güzel bi şekilde değerlendirmek.
İster güzelce sohbet et, ister üstüne atla.. Ya ne bilim?
Onun yanındayken içinden ne geliyorsa öyle davran! Başka birşey demiyorum.

Ama yok ben bir köşeye çekileceğim, insanlardan uzak yaşayacağım..O zaman insanlar benim farkıma varır felan tarzı konuşmalar senin gibi zeki bir insana yakışmıyor.
Kendini bu şekilde ortaya koymak istiyorsan hiç koyma daha iyi. Ne bu cesaretsizlik anlamadım? Hemen yelkenleri suya indirdin beyaz bayrağı göklere çektin.. Olmadı!!

Toplan kendine gel!
Gidersin konusursun kızla, olursa olur olmazsa olmaz.
Olursa zamanınızı güzel bi şekilde değerlendirirsin, kimseyi takmazsın. Olmazsa da yeni arayışlara girersin. Mis gibi yaz geliyor, hayatın tadını çıkar.. :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Gerçek hayatın bu şekilde mi? Karanlıklar içinde yalnız başına mısın gerçekten?

Birileri seni görsün, farketsin diye bu şekilde kabuğuna çekilmenin hiç bi anlamı yok. Tam tersi kendi düşünceleri ortaya dökmelisin, yeteneklerini gösterecek fırsatlar yakalamalısın.
Kağıt ve kalem ile yalnız kalman şu anki durumundan daha iyi olurdu. Hiç değilse kendini harap etmez, varolan zekanı daha da geliştirirdin.

Melankolik bir şekilde hayatı geçirmenin ne anlamı var? Sana şen şakrak ortalarda dolaş demiyorum. Kendi kabuğuna çekilmenin de faydası vardır insana. Kendini dinlersin.. Ama sana sunulan hayatı iyi değerlendir. Sürekli bu şekilde kalma..

Madem hayatına geri dönüyorsun, hayatını değiştir. En azından bişeylerden sıkılıp kabuğuna çekildiğinde değişmiş bir ortamda olursun. :)[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Bence fazla ümitlenme.. Tabi istersen üstüne gidebilirsin olayın, bunla birlikte sayısal lotoda oynayabilirsin, milli piyango biletide alabilirsin. Şansın eşit yani.
Ha şöyle bişi var. Çok milli piyango bileti alırsan sana çıkma şansı matematiksel olarak artar. Çok piyango bileti al, çok sayısal oyna....

Diğer yandan şöyle bir sorum var: Baba etrafta yaşına uygun kız yok mu? Onlarla takıl! Hem (gerçekten)şansın olur hem (gerçek) bir ilişkin olur. Diğeri imkansızı istemek gibi bişi.

Ben de Jessica Alba'yı isterim misal yanımda..OHHAAA hem sadece 1 yaş fark var.. Dur lam ben bi mail atıyım şuna . ...Dear Jessica, I am big fan of you.....[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 21 Haziran 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
Ben de Jessica Alba'yı isterim misal yanımda..OHHAAA hem sadece 1 yaş fark var.. Dur lam ben bi mail atıyım şuna . ...Dear Jessica, I am big fan of you.....

heheheh :-D[signature][hline]Bivrip, 19 Haziran 2005 21:14 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...