StignaLammoth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ya biri bi tavsiye verebilirse gerçekten sevineceğim çünkü baya sinirlendim bir saatir.Hani polisler sizi yakaldıktan sonra alakasız ıssız bi yere bırakıyolar bizi sonra orda bir görevi yaptıktan sonra meksikalı cesar'ın arkadaşıyla buluşuyoruz yanlız aralarında çok yol var save etmek ıcın cok zor yanı bı gorevı yapınca save edemıyorum.O kızın orda bir ev var ama 40.000 kaıt ona da param yetmıyo ..napabılırım sizce? görev halletsem bile bi yanlışlık olup ölürsem save etme şansım yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ev satın almana gerek yok az gorev daa yapınca save yeri cıkıo saten[signature][hline] Bazı şeyler için iyi olmak yetmiyormuş. Sevilmek için aşk için iyi olmak yetmiyormuş ... Bitti zor oldu ama bitti yapamadım benim başka bir kalbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar