GEd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Fatih Akin filmi, yillardir elimde soundtracki vardi, filmi bulamamistim, gecen gun bi alman torrent sitesinde upload ettiler hemen cektim kacirmadim. Gercekten guzel bir film, izlememis olan varsa direk kacirmasin. Duvara Karsi filmiyle tarz olarak ayni diyebiliriz.Ayrica bu adamin cekimleri beni baya etkiliyor,sahneleri uzatmadan direk olarak aktarmasi falan... http://www.imdb.com/title/tt0162426/ [Bu mesaj GEd tarafından 21 Haziran 2005 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bi ara dijitürkte izlemiştim,güzel bir film.[signature][hline]Trade yapmak isteyen olursa.. Anime Listesi[signature][ hline ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undauntable Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne diyeyim, insanı hüzünlendiren bi film. sürükler. yani hem sürükler hem hüzünlendirir bi yandan belli etmeden. çok çok süper bi film oldugunu söylemicem. çünkü çok çok süper bi film diil. senaryo güzel diim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar