behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hatırlarmısınız bu haftaki zagada esra ceyhanı bi kadın aramış zagaya verip veriştirmişti. az önce o kadın gene aradı esra ceyhanı bu sefer yıldız tilbe ve yanlarındaki şahıs la beraber dalga geçip durtdular hele yıldız tilbe neler dedi.esra da koptu zaten dinnerken annaşılan zagada çok gülücez bu hafta :D kaçırmamak lazım[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 esra ceyhan izliyosun yani :D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 zapping yapıyodum :)[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hahahha esra ceyhan puahhah adı bıle soylendımı kopuyorum bu kadın tam bı kırık ya oyle bı program yapıyor kı akıllara zarar[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Haha bende TV Kartının ayarlarını yaparken rastladım, asabım bozulmasın diye direk değiştirdim. Okan Bayülgen'in bi lafı vardı gazetenin birinde. Buna soruyorlar (eski kız arkadası ve yenisi) o mu bu mu hangisi gibilerinden. Okan cevap veriyor: Onları bilmemde hayatımda vazgeçemiyeceğim tek kadın Esra Ceyhan. Yarıldım..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hah süper bu hafta izleyicek bişey çıktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Qui, 17 June 2003 17:34 tarihinde demiş ki: Okan cevap veriyor: Onları bilmemde hayatımda vazgeçemiyeceğim tek kadın Esra Ceyhan. :D *yerlere yatar*[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bu arada kadıköydeki barlar sokağını bilirsiniz ? reksin sokağı işte .. esra da meşhur olmadan önce böle özenti özenti siyahları giyip orda takılırdı. bizim de bilgisayar dükkanı vardı da sokakta ordan biliyo annem falan paso söyler şimdiki haline bakın bi de hueaa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: jankis, 17 June 2003 17:53 tarihinde demiş ki: bu arada kadıköydeki barlar sokağını bilirsiniz ? reksin sokağı işte .. esra da meşhur olmadan önce böle özenti özenti siyahları giyip orda takılırdı. bizim de bilgisayar dükkanı vardı da sokakta ordan biliyo annem falan paso söyler şimdiki haline bakın bi de hueaa[hline]things you own end up owning you (tyler durden) :D[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 vallahi süper olucak gibi :) neyse her zmn süperdi zaten medya arkası :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 AHEAH aslında okan kıskanıo esrayı o yuzden dalga gecio. esranın program zagadan daha komedi lan ehaha, studyoyu keçi fln basıo[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 aaa olurmu canım daha komik olaylarda var mesela huysuz kılığına girip şarkı söylemişti huysuzla yerleri değişmişti ehue :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 up up[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Babs dusunsenize metalci Esra Ceyhan:D[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 lol deri ceket, piercing, kizil sac... super :lol:[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: KHaRoN, 17 June 2003 22:31 tarihinde demiş ki: lol deri ceket, piercing, kizil sac... super :lol:[hline]The clash of honor calls to stand when others fall aynı öleymiş zaten euahe ben de hatırlıyorum biraz gördüm gibi sanki yani yakışır düşünsenize eaheah .. ama şu an programdaki ah mah larını düşünürseniz uymaz eheh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 gül gül cmt çok gülücez sanaa içimden bunu yazmak geldi emaiilla yollasammı acaba?[hline]Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989[Bu mesaj behran tarafından 18 June 2003 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ahaha bu ne hoca... Paticik Anti-Esra Ceyhan Organisation amacımız esra ceyhan ile uluslar arası platformda dalga geçmek lol[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
morte Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: amacımız esra ceyhan ile uluslar arası platformda dalga geçmek lol +1[hline]www.kingsofchaos.com/page.php?id=853234 epxmadcat11.kolayweb.com :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bal petek dinçöz,çiçek hülya avşar,erkek seda sayan gibi gıcık olduklarım listesinin önde gelen isimlerinden kıl esra ceyhan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Laf etmeyin lan esrama bicerim.RES KİLL yaparım sizi lan[hline]Onurum Yaşamımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bişey sorcam Esra Ceyhan şu A'dan Zee'ye yi sunan kadın mı?[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 evt o karpuz (ama yuh :) )[hline]things you own end up owning you (tyler durden) [Bu mesaj jankis tarafından 18 June 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 bu akşam var zaga bakalım neler dicek[hline]-->Dj Ben pazar 13-15 arası isteks->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 heyecanla bekleşiyorus[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar