elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mikrodalga fırında sucuk ısıtmaya karşıyım. Hem adam gibi pişmiyor, ısınıyor, hem de aşırı yağı çıkıyor o yağı da boşaltamıyorsunuz, ve sucuğun hafif yanığı güzeldir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 kekik yerine kirmizi biberde gidiyor :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 1 yılı evde fast food ile geçirdim, artık bu konuyla aklım başıma geldi, doğru yolu bulmak üzereyim. Yemek yapacağım artık! Çok yaşa Elyvn x3.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: vesmor, 20 Haziran 2005 16:17 tarihinde demiş ki: kekik yerine kirmizi biberde gidiyor :) Valla denemedim olabilir tabii.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: horacegoesskiing, 20 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki: yanlış. kekik sucuk pişirilirken üzerine eklenmelidir. sucuğun yağı zaten kafi. tereyağıyla hayvan yağı birleşince çok ağır olur. kolayla beraber ağızda iyice donar. ı ıh. tavsiye etmiyorum. +1 özellikle yağ ve kola kısmını[signature][hline]Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Serkanow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Tereyağı güzeldir. Sucukla dahi olsa tadını ağırlaştırmaz. Sevmeyenlerde var tabi onlar koymayabilir. Güzel olur yani deneyin. Birde elvyn sen sadece forumlarda değil normal hayatta da zararlısın. Yapılır mı bu şimdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ulen naptın sen haci yaaaa çok canım çektiii :([signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Zopik, 20 Haziran 2005 16:21 tarihinde demiş ki: Tereyağı güzeldir. Sucukla dahi olsa tadını ağırlaştırmaz. Sevmeyenlerde var tabi onlar koymayabilir. Güzel olur yani deneyin. Birde elvyn sen sadece forumlarda değil normal hayatta da zararlısın. Yapılır mı bu şimdi : ) Ulan öğlen açtık işte topici daha ne yapalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 acıkmıştım zaten bi de bu şimdi.. :) neyse eve gidince yapacağım bunu yalnız kekik+kırmızı biber koyacağım.ayrıca ekmek arası daha bi iyi gider buna, kuru kuru tabakta sucuk yiyeceksen yumurtalı olsun bari.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 şimdi ben bunu yaparım mutfak mahvolur annem gelir beni oldurdur hem pati bendn kurtulur bende dunya yapıyım ben bi bundan :D[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 benim sucuklar siyah oldu[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 oha kıskançlığın bu kadarı... ayıp[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: horacegoesskiing, 20 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki: yanlış. kekik sucuk pişirilirken üzerine eklenmelidir. sucuğun yağı zaten kafi. tereyağıyla hayvan yağı birleşince çok ağır olur. kolayla beraber ağızda iyice donar. ı ıh. tavsiye etmiyorum. Evet. Evet. Evet. Sucuğu kendi yağında pişirmek yeterlidir, hatta böyle bir çorba kaşığı su bile koyulabilir, cipsleşmesin diye. Kekik ekleyeceksen üstüne ekeceksin. Kola ise sucuk ekmekle pek olmaz, çünkü sucuğun yağı ağız yüzeyini kaplar böyle hep. O yüzden ayran.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 O yüzden yağını almadan sucukları tek tek koyuyoruz. Ağzı kaplamıyor. said: kingpin, 20 Haziran 2005 17:55 tarihinde demiş ki: oha kıskançlığın bu kadarı... ayıp Ne kıskançlığı sadece esin kaynağı :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hadi hadi title alma çabaları bunlar ama nafile nihhaha[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ne titlesi vericekler sucukcumu lol =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Üye title ı bold yazcak ahah[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Direk sucuk verilebilir mesela.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: kingpin, 20 Haziran 2005 18:13 tarihinde demiş ki: hadi hadi title alma çabaları bunlar ama nafile nihhaha Üff ya söylemesene :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 keşke bende yemiş kadar olabilsem loheyn :([signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: horacegoesskiing, 20 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki: kolayla beraber ağızda iyice donar. ı ıh. tavsiye etmiyorum. tam özsuyu salgılıyodum ki tüm iştahım kaçtı bu yazıyla, ıyyk..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Abi horasın hurafeleri onlar inanma sen. İnce dilimlersen özellikle ve sucuk hayvan gibi etli değilse olmaz öyle birşey.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 git hoca ya bi kekikle tereyağdan sosmu olurmuş :p Bende sos diyince adam gibi bişe sandım hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 elvyn abi güzel olmuş eline sağlık. Canım çekti bizimkiler evde yokken yapar yerim :-)[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Ulan daha ne olsun buldun da bunuyosu müşkülpesent seni![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar