Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orda biri varmı?[mp3]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ehue o şarkının klibi çok komik be :P[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
o ne yahu..merak ettim simdi bu kadar bilen warsa bi bakmak lazım..ne tür müzik yapıo??[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
tekvandocu mu haha
rap fln mı yapıo[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
bildiim kadarıyla
mikael - orda biri varmı olması lazım..
şarkı bi garip başlıyo
garip bitiyo :P
sevmedım
adamda şekil yok eheuehe[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Mesaj tarihi:
abi sole acıklıyım size.

tarkanın aynanın karısında klibi varya.hah iste ole baslıo.ilersinde bi ara takım elbise ile kadınlar matinesi gibi bi yerde sarkı soluo.

en sonunda da arto gibi giyinmis olarak(ayrıca abimiz biraz kaslıca),bu seferde sokaktan toplatılıp studyoya konulan cocuklar onunde sarkı soluo.

arada meze olarak dans gosterisi falan var.techno sanmıstım meger pop bile zor diyebilcegim bi klip cıktı

klasikler arasında kalmalı bence :P[signature][hline]icqmsn
Mesaj tarihi:
haha izlemeden baglantı kurmak zor.bi klip icine neler sıgdırmıs yahu[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:

Mesaj tarihi:
biraz basit bi şarkı gibi geldi bana.
adamdan çok vokaller söylüyo şarkıyı[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
eet sarkı cok basit.

olesine zaten.kalsın bulunsun.mp3 unu bilem bulamadım ,videosuna taktım o daha sahane aslında.artık tum gun kraltv karsısında capture lıyım diye oturcam sanırım :))[signature][hline]icqmsn
  • Yeni Oluştur...