cemad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Oyundan biraz sikildigim icin degisik birseyler ararken neden rp serverini denemeyimki dedim ve burada night elf warrior actim. adi Shivo. baska oynayan var mi burada? buranin ortami nasildir bir de. hakkaten rp midir yoksa normal serverlarin aynisi mi. baska oynayan alliance varsa veya yeni soluk isteyenler varsa birlikte oynayalim burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 valla ben undead warlock actım orda server high iyi güzelde rp bana gelmiyor adam quest yapmaya yürüyerek gidiyor oha oldum ömür dayanmaz ona[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eh abartmanin anlami yok tabi ki yürüyerek queste gitmem ben de oyun bu sonucta sabahtan aksama kadar yüricek degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 zuahahahah oda ii hea =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 O quest yaptığınız kişilere göre değişir abartmanın pek bir manası yok. Lvl 37 oldum burada quest yapmışlığım var yani, toplasanız 4-5 kişi yürüme kasışları içindeydi onlarada ((Hurry up)) diince / tuşuna dokundular sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Dün akşam ironforge gate yakınına bir tauren level 60 shaman geldi duelleri izliyor,rp ve normal server ların böyle bir azizliği var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar