Leath Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sadece daggerspinede mi boyle bilmiyorum da(tek oynayan benim bildigim kadariyla,zaten gelmeyin rezalet) butun community embesil gibi, -party window kullanmayi bilmez, -heal atmayi bilmez, -gruptan ayri yurur gider, -aggro tutamaz(ve haliyle mageligin bi anlami kalmaz), -birden iskandinav dillerinden biriyle biri pm atar,icinden tek anladiginiz "wetlands" olur, -gruba girersin adam reslemez,bekler ki release edesin gelesin geri(bugun bunu da gordum), -general-LFG chatta bilmemnece bi dilde konusulur -Ing konusan adam bulamazsin(bi tane buldum,o da eskiden daoc oynuyormus,sukurler olsun) Bi ara elime kagit kalem alip,butun WoW kurallarini okuyup oyuncularin oyun oynayamama anlayisina nasil laf sokarim da ban yemem diye oturup bi plan yapmayi dusunuyorum. Diger EU serverlerinin durumu da aynimi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Us e gelin bekleriz :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bazı ülkeler, bazı serverları itinayle kapatıyorlar. Kendilerinden olmayan insanlarada saygıları yok gibi. Agamaggan en güzel örneği bunun bence. İspanyolca resmi dil halinde serverda.. Burasıda böyle demekki. Ruslar ve bulgarlarda Warsong'da hafiften aynı şeyi yapıyorlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar