Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kalliera da oynayabilmek için versiyon fark ediyor mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zed'in yazsını okudum v 0.67 desteklemesi lazım demiş bende versiyon 0.93 var. pati serverinde oynayamamam mı şimdi?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
olmayan ne?
illa 0,67 mi olacak yoksa 0.67'nin üstü olabilir mi?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
mame nin son versiyonlarinda kailera seceneyi yok hepsini cekdim yok 0.67 de var en son son versiyonlara nasil entegre edebiliriz kailerayi[signature][hline]Don t make me life.
Mesaj tarihi:
nımh...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
Mesaj tarihi:
farketmez ama genede aynı mamaeleri kullanmaya bakın bağzan kıllık yapıyor

bu olayın en geyik kısmı karsındaki kişinin oyununa bağlanırken emulatorune bakmadan oyuna dalınıyor sonra karsı taraf kawaks sen mame cıkıyon bole çift taraflı dumur organizasyonu kuruluyo ya yarılıyorum ortadan :D :D :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares
Hade Bekleyyom Space Olayı:D
  • Yeni Oluştur...