senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 zed'in yazsını okudum v 0.67 desteklemesi lazım demiş bende versiyon 0.93 var. pati serverinde oynayamamam mı şimdi?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Olmaz[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
senko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 olmayan ne? illa 0,67 mi olacak yoksa 0.67'nin üstü olabilir mi?[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 hayir,versiyon fark etmiyor[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu
killnOd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 mame nin son versiyonlarinda kailera seceneyi yok hepsini cekdim yok 0.67 de var en son son versiyonlara nasil entegre edebiliriz kailerayi[signature][hline]Don t make me life.
Dev Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 nımh...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 "Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !" My Space
HawkEye Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 farketmez ama genede aynı mamaeleri kullanmaya bakın bağzan kıllık yapıyor bu olayın en geyik kısmı karsındaki kişinin oyununa bağlanırken emulatorune bakmadan oyuna dalınıyor sonra karsı taraf kawaks sen mame cıkıyon bole çift taraflı dumur organizasyonu kuruluyo ya yarılıyorum ortadan :D :D :D[signature][hline]MAME server Nick:Ares Hade Bekleyyom Space Olayı:D
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 seceneklerde kailera server olan tum emulatorler ile bir problem yasamazsin ancak arkadasin da dedigi gibi benzer emulari kullanmanin ufak tefek avantajlari olur[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet)
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 etmez...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 etmiyor,evet. [vesmor tarafindan url hatasi duzeltilmi$tir] [Bu mesaj vesmor tarafından 21 Haziran 2005 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar