forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 bugun gazetede okudum, sözleşmesi bitmişti sanırım, efes ülkerden transfer etti. ülker de ömer onanı aldı. bence gayet yararlı bir transfer efes açısından.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 SA Spurs alcak deniyodu ama ben de gazete de okudum Efes son anda Fener in elinden kaptı diyodu.[signature][hline]My might cannot be matched.... Crypt Lord-Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 kaya ve kerem g. çok ii ve dinamik bir pota altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 sas bi arjantinli daha alacakmış adını unuttum onun için kerem'in sas işi olmadı + sözleşme olayı vardı.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Scola?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mistermasterrr Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2005 Kerem bence yine gider san antonio ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 iyi de efes uzunlarındakim ayrıldı bilen varmı?[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 s.a. ya gitsede bişe yapamaz bence mehmet bile dogru duzgun bi takımda oynıyamadıktan sonra o bence hiç beceremez efes en iyi transfer olmuş onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar