Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yaw filme dun gittim sinemada bostu geberdim gulmekten yerlere yattım ozellıkle baspıskopos sahnesınde eheheheh hala geberıyorum gulmekten :)[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 bi gidemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 film baştan sona komedi ya katıldım gülmekten.... :D gülmek isteyen herkese tavsiye ederim... ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Evet baya komik (: Natalie Imbruglia da oynuyor baya güzelleşmiş (: dudaklardan tanıdım[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yahu filmin aldığı eleştiriler çok kötü .. gereksiz bi komedi falan olduğu yönünde siz tutmuş neler diyosunuz şaşırdım valla .)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Abi Eleştirmenlerden bize ne (: yani biz beğendikmi olay tamam yani yok eleştirmen böle demiş şöle dmeiş ay iğrenç (:[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 eleştirmen değil gidenler .. tanıdıklarım[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 film bayağı güzeldi kaçırılmaması tavsiye edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 oha bi olumlu eleştiri daha çok ilginç[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Aşmış bir film bu filmi beğenmiycek adamı döverim *jankisa döner* yok şaka yapıyorum daha gitmedim ben filme ama giderim yani :)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Volfied, 17 June 2003 02:32 tarihinde paticik demeye çalışırken demiş ki: aptici Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 iyi ozamn eleştirenler olsun (: eeh evet güzel filmdi ya eheh neyse vizyondan kalkmadan gidin[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yav herkes beğencek die bişi yok ki :) açıkçası her komedi film hoşuma gitmiyor brnim kahpe bizans filand çok sıradan gelmişti ama bu hakkaten çok güzel geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 filmin ilk yarısında koptumda ikinci yarısı pek komik deildi[hline]salla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 süper film rowan atkinson natalie imbruglia (hastasıyız listesine eklendi..) john malkovich[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yaw john malkovich fln diosunuz da bu komedi filminde adamın oynayışı o kadar da olay diildi sanatsal bi ağırlığı yok çünkü filmin. git gül :D esas rowan atkinson ın oynayışı olaydı. trt2 nin sinemayla ilgili bi programı war onu izlediyseniz rowan atkinson hakkında bikaç yorum yaptılar. bunlardan biri adamın sesinin aslında karizmatik olduğu. ben de katılıyorum harbi öleymiş. tabi biz atv saolsun Mr.Bean i burnundan konuşan bi dublajcının ağzından dinlemiştik :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: karpuz, 17 June 2003 14:32 tarihinde demiş ki: jankisa döner bunu demek için jankis i jankız diye okuman lazım seni terbiyesiz :yapma:[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 lol[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bence çok b.ktan bi filmdi[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 gulduren bır fılm ama gıdılmesı sart deıl[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 KOmedim filmi arıosanız vizyonda gitçek en iyisi bu, ama asla Mr.Bean'in yerini alamaz[hline]a.k.aLaResistance Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul [Bu mesaj -Legendary- tarafından 21 June 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: -Legendary-, 21 June 2003 15:55 tarihinde demiş ki: KOmedim filmi arıosanız vizyonda gitçek en iyisi bu, [hline]a.k.aLaResistance Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul [Bu mesaj -Legendary- tarafından 21 June 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] anger management'tan da iyi olduğunu sanmıyorum ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 jankis sende çok taktın ha (: hehe[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 said: jankis, 21 June 2003 17:15 tarihinde demiş ki: said: -Legendary-, 21 June 2003 15:55 tarihinde demiş ki: KOmedim filmi arıosanız vizyonda gitçek en iyisi bu, [hline]a.k.aLaResistance Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul [Bu mesaj -Legendary- tarafından 21 June 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] anger management'tan da iyi olduğunu sanmıyorum ?[hline]things you own end up owning you (tyler durden) anger management in türkçesi asabiyim mi eğer öyle değilse en iyi flim asabiyim[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 asabiyim evet türkçesi[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2003 tamam o zaman süper o daha gitmedim ama fragmanlarında öldüm gülmekten bahçede rahiplerle kavga edioloar sonra jack nicholson çıplak yatıyor[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar