BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arkadaşlar bu şarkıyı kim söylüyor biliyor musunuz? kafayı yiyecem bluamadım klinbini bulmam lazım inanılmaz meraklar içerisindeyim..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yok bu değil hani admaın biri çokıyor "bıdı bıdı ba bounce bounce" diyor sonra bir bayan gelip arada teeeri meeri bıdı bıdı diye sönakaratı söylüyor[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sonali vajpayee-teri meri hastasıyım bu sarkının klibini bi türlü bulamıyorum ama :([signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Öne çıkan mesajlar