forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Mandoo, 21 Haziran 2005 15:57 tarihinde demiş ki: Laiklik:Din ve Devlet işlerinin birbirinden ayrılması... O_o[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bi kaç sene önce o kadına yapılanlar azdı ah benim elime verseler öleleri neler yaparım kılım hepsine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: forgiver, 21 Haziran 2005 16:14 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 21 Haziran 2005 15:57 tarihinde demiş ki: Laiklik:Din ve Devlet işlerinin birbirinden ayrılması... O_o benim kastettiğim dinine bağlı insanlarla seninkiler arasında baya fark var...anlatmaya değmezsin tabi..[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 peki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: streamin, 21 Haziran 2005 15:59 tarihinde demiş ki: basortusu,turban,yazma,carsaf ...aralarindaki farki bizlere anlatacak olan varmi ve bu baglamda ulkemizdeki turban/muhafazakar kesim/xxx partileri ve diger din merkezli partiler arasindaki bagliligi sosyal yonden aciklayabilecek olan; sosyoloji,insan bilimi,ve teolojiyi kavramis bir yurttas cikarmi yoksa cok mu agir kacar olayı çözümsüzlüğe iten görüş şöyle bir şey benim görebildiğim kadarıyla; "biz aslında birey değiliz, vatandaş değiliz, ümmetiz. müslümanız, ve hatta en bir müslüman biziz". türban sorununun en başında tee ilk zamanlarda herkes beraber tepki göstermişti, eylem yapmıştı. bir röportajda "ben de gerekirse onların mini eteği için eylem yaparım" demişti bir başörtülü hatun. ondan sonra ne oldu bilmiyorum, bu olay bir özgürlük arayışı olmaktan çıktı. "benim inancım bu yasaklayamazsın" a dönüştü. olayı buna dönüştürenlerin amacı muhtemelen siyasi. halbüsa "ben giyim kuşam özgürlüğümü istiyorum", siyasi simge deniliyor ise de "düşünce özgürlüğümü,ifade özgürlüğümü" istiyorum denecekti. amma ve lakin "bu benim dinim ve izin vermek zorundasınız bak bütün türkiye de ki müslümanları kışkırtırım haa" gibi bir yöntem seçildi. bir bakıma haklıyken haksız duruma düşüldü. saçma sapan bi yasak meşrulaşmaya başladı. birileri maşa yaptı bu başörtülü hatunları laiklik kapılarına çarptı çarptı çarptı.. onlara da yazık oldu tabi aslında olay inanç ile bağımsız savunulmalıydı bile bile hatta ettirdiler. (sanırım tam senin istediğin olmadı stream ama ben gördüklerimi döktüm ortaya artık hatalı da olabilir tabi ki..) [signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. [Bu mesaj Rahan tarafından 21 Haziran 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: diablotg, 21 Haziran 2005 14:35 tarihinde demiş ki: o yuhalayanların hepsi karacahildir hepsine kafam girsin [signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar