eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kuveytin ilk kadın bakanı olan Masume Mübarek, parlamentoda yemin ederek görevine başladı. Mübarekin dünkü yemin töreni sırasında aşırı dinci gruplar protesto eyleminde bulundular. en azından böyle bir ülke değiliz ya kaynak[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 e oha ama=)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 o yuhalayanların hepsi karacahildir hepsine kafam girsin[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 biri eagle_dnz'i gazete sayfalarından cıkarsın pls..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 merak etme yakında oluruz :D[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [spo1=Attack Of The Eagle][/spo][signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 zaten kuveytte kadınlara il kez seçme/seçilme hakkı verilmesi söz konusu olduğunda da baya bir kıyamet kopmuştu, ama şu anki emir (cambridge mezunu ve oldukça reformcu bir adam) muhafazakarlara kulak tıkamayı başarmıştı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: eagle_dnz, 21 Haziran 2005 14:34 tarihinde demiş ki: en azından böyle bir ülke değiliz ya [/url] oluruz yakında merak etme..[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bu msjın geleceğimi biliodum[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Mandoo, 21 Haziran 2005 14:36 tarihinde demiş ki: merak etme yakında oluruz :D oley şeriatçı oluyoz[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 21 Haziran 2005 14:38 tarihinde demiş ki: [spo1=Attack Of The Eagle][/spo] kes zaugna kes :)[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 musluman toplumlar icin kadininda bir varlik oldugunu kabul etmek ne kadar erdemli bir davranis ....[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben size daha ii bi atak yolliim. ama hatırlatiyim önce, hiçbir şekilde edit yoktur. =) [spo1=Batilc Rules...][/spo][signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 klasik bir cümle olacak ama sorun dinde değil, zihniyette.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: forgiver, 21 Haziran 2005 14:48 tarihinde demiş ki: oley şeriatçı oluyoz Yuppi![signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Solonor, 21 Haziran 2005 14:53 tarihinde demiş ki: ben size daha ii bi atak yolliim. ama hatırlatiyim önce, hiçbir şekilde edit yoktur. =) [spo1=Batilc Rules...][/spo] bismillahir...[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Solonor o ne be öyle?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi böyle insanlara saygı duymak gerekir :-)[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Solonor, 21 Haziran 2005 14:53 tarihinde demiş ki: ben size daha ii bi atak yolliim. ama hatırlatiyim önce, hiçbir şekilde edit yoktur. =) [spo1=Batilc Rules...][/spo] oha bide kendimi bişey sanırdım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Vimpir bi farkla kaçırmış : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya tmm da belki yuhlamakta suclular ama bundan bi kaç sene öncesine gidelim ne olmuştu türkiyrede de bi tane başörtülü kadını yuhlamıslardı ? madem özgürlük evrenselse ordaki kadın yuhlanınca ayıp oluyorsa burda yapılan neydi. bence artık olaylara tek acıdan bakmamayı öğrenelim. biraz anlamaya çalışalım.. tekrarlıyorum kuveytte yapılan da çok büyük ayıp.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Laiklik:Din ve Devlet işlerinin birbirinden ayrılması...[signature][hline]Yaş kaç bacım? [Bu mesaj Mandoo tarafından 21 Haziran 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 basortusu,turban,yazma,carsaf ...aralarindaki farki bizlere anlatacak olan varmi ve bu baglamda ulkemizdeki turban/muhafazakar kesim/xxx partileri ve diger din merkezli partiler arasindaki bagliligi sosyal yonden aciklayabilecek olan; sosyoloji,insan bilimi,ve teolojiyi kavramis bir yurttas cikarmi yoksa cok mu agir kacar[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 öyle bir mesaj atmışsınki...dinine bağlı insanların teknolojiyle alakası yokmuşta öyle bir insan arıyomuşsun gibi olmuş...ya da ben öyle anladım???[signature][hline]Yaş kaç bacım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar