Mantar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Arkadaşlar ben bu codec olaylarından falan pek anlamıyorum. DivX de çok izleyen birisi değilim. Az evvel DivX player'ın son sürümünü codeclerle beraber indirdim, ancak bi film izlemek istediğimde codec sorunu var diyo, görüntüler gayet iyi yalnız ses yok ve altyazıyı açamıyorum..çok salakça bi soru olabilir, özelden de yardımcı olabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hangi player ile izliyorsun?[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bilgisayarda izlicem .. kullandıım program divx player[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Manti tarafından 21 Haziran 2005 16:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ayni sorunlari bende ya$iyordum,sana bs player kullanmani oneririm problemsiz cali$ir diye tahmin ediyorum.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sağol..peki codec vs gerekmez mi?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Kazaa lite codec pack full versiyonu kur. Gerekli codecler var burda başka codec kurma ile uğraşma.[signature][hline]bla dıkla sende aramıza gatıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 klite codec pack full once bunu yukle..sonra tercihen bsplayer,media player classic i kullanabilirsin[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 windows mp ile gir 1 kere codeci dl eder o[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 altyazıyı divx playerda acamıyosun bıldıım kadarıyla sen www.bsplayer.org buraya gir indir bs playerı altyazıyı da koyarsın paşalar gibi izlersin.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: fastreload, 21 Haziran 2005 16:58 tarihinde demiş ki: windows mp ile gir 1 kere codeci dl eder o codec indirilirken hata oluştu diyo wmp denedim onu daha önce..neyse klite full packi indiriyorum, hayrını görerim inşşaaalllaaahh[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 windows update. hicbi sey calismazsa, vlc media player.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 klite full halletti işimi..bi de mis gibi bs player..tadından yenmedi valla çok çok teşekkür ederim..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 onemli degil[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar