Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarım Saat


medusa748

Öne çıkan mesajlar

Karanlık,karanlık,karanlık...Etrafımı göremiyordum.O çıktı karşıma bir anda...Gecelerimi aydınlatan,güzellikleri farketmeme yardımcı olandı..Nasıl tanıştık bilmiyorum.Sureti her yüzümün önüne geldiğinde,doğduğumdan beri tanıyormuşum hissi..Bilemezsiniz ne kadar acı verdiğini..
İkinci sene.:İşte yaşamımın cennete döndüğü yıl..Cumartesi gelip çatardı,telefona sarılırdım.''Hadi nerede kaldın geliyor musun''diye sorardım..Her ''evet''te yeniden doğardım.''Evet''lere muhtaçtım..O geceler..Sonu gelmeyen sohbetler..Odamda loş bir ışık,yanımda bir dost..o ise kırmızı,en sevdiğim koltuğuma kurulmuş,gözlerimi dolduran mükemmellikte,dinlerdi..Zamanı durdurmak isteyen ben,yeşil gözlerinde kaybolurdum..Anlatırdım,anlatırdım..Kendimi,ruhumun en gizli köşelerini..
Dinlerdi,hep dinlerdi..Sonra ağlardım küçük bir çocuk gibi..Şaşkınlıkla bakardı.Bir peçete uzatırdı ardından,gözyaşlarımı silerdi..Ne sıcaktı hiç dokunamadığım elleri..
Yıldızıma kavuşmuştum..En uzaktakini,en mükemmelini,rüyalarımın deniz kokusunu,o masum çocukluğumu..
Bembeyaz bir pelerini vardı;kötülüklerden koruyan,beni onun esiri yapan..
Tek göz yetmiyordu,birçok göz bulmalıydım onu seyretmek için..Ağzından çıkan her umut dolu söz,her sevgi bendim..Kendimi izlerdim o zamanlar ,geri dönerdim her geçen gün benliğime..
Ve o an..işte o an..Bir şimşek,bir fırtına,birçok uyku hapı ve kıskançlıklar..Felaket anı geldi..
Artık gelmiyordu sohbetlere,terapilere..Kendimi kaybettiğimi çok iyi hatırlıyorum.Hiç aklımdan çıkmıyor.Kar yağıyor ellerime,çok üşüyorum.O ince bağ da kopup gitti işte.Ne kadar derman arasam da sonuca ulaşamıyorum..
''Neden'' diye sordum..Cevap yok.
Neden kendimi bulmama yardım etmiyorsun artık?
Çok yoruldum düşünecek hali yok..
Kalbimin...
Sus artık göm içine herşeyi sen hapsedilmişsin..
Yokluk,yine yokluk..
Etraf yine karanlık..Allah'ım bir rüya mı bu?Işıkları kim kapadı açın artık ne olur..Maskelere mi sığınmalı?Yo hayır..Pes etmeyeceğim asla..
Hayata yarım saat geç kaldım..Kapalı kapılar ardındayım.Ne açan oldu ne de halimi soran..Kendine iyi bak meleğim,tek gerçeğim..Senin için yeni bir yaşam başlıyor.Ben ise kalbimin hapishanesini sayısız anahtarla kilitleyip uçurumdan fırlatacağım hepsini..
Geriye kalan ise
Artık silemediğin
Tek bir gözyaşı şimdi...[signature][hline]The bittersweet taste of fate
We can't outrun the past
Destined to find an answer
A strength I never lost
I know there is a way
My future is not set
For the tide has turned
But still I never learned to live
without regret.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...