arcane Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 RTS konusunda tereddütte olmamız gereken birşey varsa, starcraft ı kalın ve altı çizgili yazmamış olmamızdır.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sc ye karsi bu ilgi gozlerimi yasartiyor acikcasi ama su da bir gercek ki salt bir strateji oyunu degildir sc . stratejik derinlik tamam var ama oyuncu kalitesi cok daha onemli . sen dogru zamanda dogru karar verirsin akillisindir ama adamin micro-macro gosudur ezer gecer . denk oyuncu olmadigi surece pek strateji konusmas . ha sc rllz o ayri .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 warcraft II[signature][hline]karizma memlekette ruslardayım para paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Bulabilirsen warcraft I-II eğlencelidir, warcraft III beni sıktı ama sanırsam tamamen nostaljik nedenlerden hehe[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: arcane, 21 Haziran 2005 12:22 tarihinde demiş ki: RTS konusunda tereddütte olmamız gereken birşey varsa, starcraft ı kalın ve altı çizgili yazmamış olmamızdır. tek kelimeyle...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar