Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EA Games ve yükleyememe sorunu!!!

Malkavian

Öne çıkan mesajlar

Paticik halkı benim bilgisiyarımda oyun yüklerken şöyle bir sorun var Ea Games'in oyunları olan Middle Earth,Need For Speed gibi çok cd li oyunları yüklerken tam cd değiştirme yerine gelince yükleme duruyor devam etmiyor cd yi takında demiyor ama cd ler %100 sağlam format atınca çünkü yada başka bilgisayarda yükleniyor oyunlar ama tek cd lik Ea Games oyunları yüklenebiliyor cd değiştirilmediği için yüklerken nedir bu sorun yahu böyle[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

nero image drive kullanıyormusun ?
eğer kullanıyorsan 2 drive da etkin mi ?
öyleyse tekini kaldır[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Sosyal ağlarda paylaş

Nero drive kullanıp kullanmadıgmı nerden bakarım

O Daemon Tool varda nasıl yapcağımı anlayamadım:([signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

ya cd'yi bilgisayara kaydet nero'yla.
copy disk dedikten sonra image drive olarak gosteriyosun kaydedilecek yeri. daha sonra sana hangi isimle nereye kaydedeyim diye sorar. butun cd'leri aktardiktan sonra, daemon tools ile ilkini calistir. yuklemeye basla. yeri geldiginde senden 2. cd'yi isterse sonraki dosyayi gosterir devam edersin o sekilde. boylece sorun cd-rom'da mi diil mi gorursun...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

onunla pm dende haberleştim ama neron yok bende ondan onla alakası olmayabilir yapamıyorum o çözümüde neronda bulamadım hiç[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadasim.
burda bunu up up yapacagina, nasil cd image yaratilir diye ara.

google'i kullan bir yigin tutorial var. dahasi programlarin kendi wizard'lari yardim dosyalari var. onlari oku... MagicISO kullan dedim, Nero'yla da yapabilirsin. www.download.com'a gidip cd image diye aratip isine yarayan bi programi bulabilirsin. yani bunlarin hepsini sana birilerinin anlatmasini bekleme, biraz sen ugras. iki tusa tiklamaya korkarak bu isi yapamazsin zaten. elindeki sorunu bu sekilde cozemezsin en azindan. cunku sorun cozulmezse bu sefer format at diyecez, bu seferde teker teker bunlari sormaya baslayacaksin... ara biraz forumu (arama'yi kullan), isine yarayan seyler bulursun mutlaka.

ya oturup arastir, oku, ogren ya da git bi bilgisayarciya, benim sorunum bu bu de, adam halletsin; sen de parasini ver.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...