Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvercin ırkları posteri

pigeon

Öne çıkan mesajlar

TÜRKİYE GÜVERCİN KÜLTÜRÜ KULÜBÜ olarak “ Türkiye’de Yetiştirilen Evcil Güvercin Irkları ” adlı bir poster hazırladık. Posterimiz 50x70 cm. ölçülerinde, 170 gramlık parlak kuşe kağıda basılı ve renklidir. Posterde, ülkemizde yetiştirilen evcil güvercin ırkları bir fotoğrafı ve kısa künyesi ile tanıtılmaktadır. Duvara asılmak üzere hazırlanmış görsel bir tanıtım aracı olan bu çalışmamız alanında bir ilktir. Posterimiz, özel plastik ambalajı içinde rulo yapılmış biçimde yurt içinde istenilen adrese posta yolu ile ulaştırılacaktır.

www.taklaciguvercin.com[signature][hline]Taklacı Güvercinler

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
güvercin dünyasının en önemli isimlerinden biri gibi gözüküyor fakat ismi henüz o kadar yayılmamış gibi görünüyor. güzel ve iyi bir iş çıkmış. fakat ödeme sistemi için biraz daha güzel ve güvenli bir sistem yapılsa iyi olabilirmiş gerçektende.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

yani maile adres gönderme, bankaya havale yapma gibi netten alışverişe güvensiz gözüyle bakılır.
herhangi bir güvenlik sertifikası yok, iade şartları gibi kısımlar yok.
8ytl için diyorsunda biz 1$ la 1 milyon $ toplayan düzenbaz siteler biliyoruz..[signature][hline]Akvaryum Tutorial
[i]Penth fan

Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

siteyi - makaleleri incelerseniz daha iyi yorum yapabilirsiniz sanıyorum.. Türkiye Güvercin Yetiştiricileri Birliği kurucularından ve Türkiye Güvercin Kültürü Kulübü kurucusudur. Daha ne ismi yapılabilirdi ki!

bu konunun tartışılacak pek bir tarafı yok benim için. ben de antropolog olarak ilk ve tek olan güzel projelere her zaman destek veren birisiyim. yaşım olmuş 30.

güvercin dünyasının en önemli sitelerindendir ve en önemli yetiştiricilerindenimdir..

posteri de siz almayacaksınız zaten. güvercinlerle ilgilenen ya da seven arkadaşlar alacak. biraz ilgisi olan herkes de siteyi de posterin hazırlayıcısını da bilir açıkçası..

ilgi ve desteğinize teşekkür ederim..[signature][hline]EvCiL ToPLisT

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
poster gerçekten güzel. boyutları,poster arka fon,güvercin çeşitleri ve resimleri gerçekten güzel seçilmiş ve koyulmuş. boyut olarakta güzel. fiyat olarakta uygun sayılır yanlız "Türkiye Güvercin Kültürü Kulübü"'nün garantisi veya onların adından bahsediliyor. internetten arattım fakat klup ile ilgili hiçbir bilgi yada iletişim bilgisi bulamadım. biz bu posteri beğenmedik, kredi kartı ile satın almak istiyoruz ne olacak? belki çözüm olarak paypal yada türevi birşey,kredi kartı sistemleri,yada anlaşma yaparak satış yapan siteler ile anlaşabilirsin. posterdeki bilgi,hata veya başka birşey için Türkiye Güvercin Kültürü Kulübü'ne başvurmak istersek ortada hiç birşey yok..?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pigeon, 12 Haziran 2005 20:36 tarihinde demiş ki:
...
posteri de siz almayacaksınız zaten. güvercinlerle ilgilenen ya da seven arkadaşlar alacak. biraz ilgisi olan herkes de siteyi de posterin hazırlayıcısını da bilir açıkçası..

ilgi ve desteğinize teşekkür ederim..

nerden biliyorsun benim güvercin sevip, beslemediği mi?
nereden biliyorsun belki antalyanın en iyi güvercin yetiştiricisi olmadıgımı?
posteri alacagım.[signature][hline]Akvaryum Tutorial
[i]Penth fan

Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

26 Haziran -14.00 -pazar günü yapılacak olan ve çoğu internet ortamında birbirlerini tanıyan yetiştiricilerimizi bir araya getirmeyi amaçlayan tanışma toplantısına tüm güvercin severleri bekliyoruz..

Yer: İnkılap Sokak SSK İşhanı Çankaya Belediye Başkanlığı girişi 7.Kat Kızılay / Ankara[signature][hline]EvCiL ToPLisT

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...