ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Verdiğin patchi yaptım bitince res attı şimid açıldı windows halloldumu yani??? Bide explorerı açınca şöle bi hata veriyo mmsvc32.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. bunun onlamı alakası var yoksa başka bişeylemi. İnsallah bu patch düzeltmiştir nezaman olcağıda belli olmuyo ki meretin bazen 1saatte hiç olmuyo bazaen 10 dakkada 10defa kapattırıyo. Hepinizden allah razı olsun ama okadar uraştınız insallah olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 bi de bunu yükle bu da gerekli[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sp2 ye neden bu kadar karsisiniz onu anlamadim ben . sp2 den sonra 5-6 gun acik ve nete bagli kaliyor makinam hic bir sey olmuyor . ben gayet memnunum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar