ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Daha 2 gün önce adslyi bağlattım 1gün nete girdim hemen virüs bılaştı.Explorerla internette gerken virüs devreye giriyo bilgisayarınız 60sn içinde kapatılacak diyo ve bunuda engelliyemiyosun bilgisi olan arkadaşlar varsa bi zahmet el atın. Avg anti virüsü yükleyip uptodateinide yaptım ama bulamıyo??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 fix blast fix sasser sen blast i kur ayrica nete baglanmadan evvel ilk kurulum asamasinda sp 2 yi kurabilirsen bu sorun ortadan kalkar[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 sp2 yi kuranların adslesi çok yavaşladığını GÖRDÜM.Bide sp2de netle ilgili çok sorun çıkıyo diye biliyorum.Ben netle ilgili dün küçük bi update yaptım adsl çok yavaşladı format atıp tekrar yükledim xp yi ve update yapmadım gene normal çalıştı offf kafam çok karıştı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 speedtest yukaridaki adresten bir hizini kontrol ettir ona gore bakalim istersen(arka planda calisan ne kadar program varsa kapat ozellikle p2p ve mesajlasma zimbirtilarini)[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 iki çözümü var birincisi ya zonealarm ı kurcan yada bütün windows update lerini yapıcan yoksa baş edemezsin onla. ama en iyi yol update ler tabi zonelarm internetide kasar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Buarada yardımın için ÇOOK saol bişeyler sildi program w32 blaster worm diye herhalde düzelmiştir.Bide nezaman kapatçagıda belli olmuyo bazen 1 dk gezince bazen 10dk sonra insallah olmuştr saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 SP2 den uzak dur. AVAST antivirüs ile birlikte Microsoft antispyware kur. İkisinide enable et. Browser olarak Explorer salağını kullanma! Opera, Maxton, Firefox vs. kullan Sıralarıda bu şekildedir. Herkesin Firefox dediğine aldanma Opera daha iyidir. 8.0 sürümünü www.opera.com. da indirebilirsin. AVAST virüsü temzileyecektir ama full scan yapman lazım.Bundan sonra da Explorer dan falan uzak dur Aman diyim Kolay gelsin[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Speed testi yaptım 27k çıktı downloadlardada aşşağı yukarı öle yani baya iyide bazı siteleri açarken kasıyo explorer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: ironhammer, 20 Haziran 2005 12:24 tarihinde demiş ki: sp2 yi kuranların adslesi çok yavaşladığını GÖRDÜM.Bide sp2de netle ilgili çok sorun çıkıyo diye biliyorum.Ben netle ilgili dün küçük bi update yaptım adsl çok yavaşladı format atıp tekrar yükledim xp yi ve update yapmadım gene normal çalıştı offf kafam çok karıştı! o zaman pc ye zonealarm kur o kapatmaz pc yi zonealarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 baglantin sorunsuz ...[signature][hline]film arsivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: ironhammer, 20 Haziran 2005 12:24 tarihinde demiş ki: sp2 yi kuranların adslesi çok yavaşladığını GÖRDÜM.Bide sp2de netle ilgili çok sorun çıkıyo diye biliyorum.Ben netle ilgili dün küçük bi update yaptım adsl çok yavaşladı format atıp tekrar yükledim xp yi ve update yapmadım gene normal çalıştı offf kafam çok karıştı! Yok öyle birşey kurulu bizde gayetde hızlı çalışıyor. Makinanın özellikleri ile alakalı olabilir onu bilemiyecem ama ben sp2 ile herhangi bir yavaşlama göremiyorum.[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: streamin, 20 Haziran 2005 12:21 tarihinde demiş ki: fix blast fix sasser sen blast i kur ayrica nete baglanmadan evvel ilk kurulum asamasinda sp 2 yi kurabilirsen bu sorun ortadan kalkar ya bunlar işe yaramadı böle bu wormlardan değil. Bu 60snde bilgisayarı kapatan virüsmü artık wormmu bilmiyorum nası düzeltçem bu sorunu TAM OLARAK ÇÖZÜM gwetirecek biri varmı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kardeşim bunu yükliceksin. blaster.worm sonra bilgisayarı Guvenli Kip'te açıp fix tool u calıstırcaksın. 60sn de bilgisayarı kapatan blaster.worm dur. 60sn virusu diye bisey yok.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ya bu laster wormunun temizleyicisini kurdum.Senin verdiğinliknde bide bunun b c d .... si fln var zaten senin verdiğin linkten yüklemedimde bunu çalıştımıştım silmedi bişey windowsu güvenlik modunda çalıştırmadığım için oluduysa bide nasıl güvenlik modunda aççamı sölersen sewinirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çalıştır, shutdown -a yaz varsa sp2 yükle en kolayı, yoksa yukardakiler tarayıp temizler, bunun bir de yaması vardı aslında.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hicbir kipte falan acman gerekmiyo blaster worm patch su yamayi kur ,yalniz dilini secmeyi unutma artik isletim sistemin hangisiyse (ing,tr )[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya o fix blast ve fix saser linkinden ikisinde çektim ama temizlemedi güvenlik modunda olmadığı icin herhalde. Şimdi nasıl geçiliyor güvenlik (safe) moda çalıştır shutdown -a demişin ama ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya guvenli kipte temizleyicileri calıstırcaksın.. acılırken siyah ekranda F8 e bas menu gelecek guvenli kip i sec ac.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sen beni dövücen bu forumda fistan bugün ama hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: streamin, 21 Haziran 2005 14:56 tarihinde demiş ki: hicbir kipte falan acman gerekmiyo blaster worm patch su yamayi kur ,yalniz dilini secmeyi unutma artik isletim sistemin hangisiyse (ing,tr ) bilg. normal aç, internete gir, 60 sn uyarsı çıksın sonra başlat/çalıştır çıkan yere shutdown -a yaz, 60 sn dolmadan daha sonra alıntıdaki dosyayı indir ve kur. restart at, fixblast larla son bir arama yap. daha sonra sp2 yi yükle mutlu son.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben yaptıklarımı yazıyım 1. İlk verilen link den fixblastı kurdum 2.Safe mode da çılştırdım 3.fixblastı çalıştırdım 4.gene bişey bulamadı :((((((((( Bide bu patchi denedim oda versiyon farklı diyo ingilizce benim xp profesinal ama olmuyo ??? orda üstte 2000için fln diyo ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ben eniyisi şu sp2 bişekilde yüklemeye bakıyım offf of daha yeni worldofwarcraftı yükledim 1gün oynadım şimdi ikide bi kapanıyo bi çözüm bulcam artık.Genede çok saolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 biraz bekle doğru dosyayı upload ediyorum[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ondan kurtulman için en kalıcı en kolay yol windows update lerini yapmandır. update de zaten o virüsü silen güncellemeler yüklü. hiç ugraşma gir windows'un sitesine update leri yap. pc nin kapanmaması içinde pc açılır açılmaz başlat/çalıştır a bas oraya shutdown -a yaz o makineyi kapatmaz sonra da update leri yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 xp icin olan (ingilizce)[signature][hline]filmliste revcon0668 riva tun klite (farkli kaydet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar