teufel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 layığini bulmuşsun koca kafalı seni[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr:
sarus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: druenler, 20 Haziran 2005 18:52 tarihinde demiş ki: ayni odemeyi birden fazla yaptiginda yapiyorlardi bunu. sen sitesini kullanarak belirt sorunu. acarlar kisa surede. Dediğin doğru ise rahatlarım biraz.[signature][hline]Server : Diez Nation:Karus Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Ban sebebim:fradulent use of cr.card bu nedemek bana acıklayabilirmisiniz ?Bilmediğim bir sebepten banlandık..
sarus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 up ![signature][hline]Server : Diez Nation:Karus Lvl:6x Job:Elemental Lord Name:Tina_Pierre Ban sebebim:fradulent use of cr.card bu nedemek bana acıklayabilirmisiniz ?Bilmediğim bir sebepten banlandık..
sarus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 İşte dediğin olayın aynısı oldu ztn kasarken karakteri cok zorlanmıştım bide bu cıkınca iyice dellendim ben.NEyse benim diez in adminlerine ulaşabilmem lazım bunu icin bana mail verilebilirmi admin veya gmlere ulaşabilmek icin[signature][hline]Server : Beramus Nation:El Morad Name:_Extreme_ Lvl:5x Clan:Vision
Öne çıkan mesajlar