Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 evet böyle bi problemim var.btden kendime program atıyorum mesela,sonra o programı başka biyere atamıyorum.Ancak mesajlar > klasörler de bi klasör oluşturursam oraya taşıyabiliyorum.ben hafıza kartında biyere taşımak istiyorum mesela nasıl yapıcam birde FE Explorer'la atıyorum gelen kutusunu görmeye çalıştım ama öyle bişey bulamadım.Gelen mesajlar memory card'a kaydediliyor bende.Simdilik bukadar teşekkür ederim..[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 hallettim bütün problemleri teşekkür ederim yinede :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar