arina Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 yine de korkunç ve dikkatli olunması gerekiyo[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ewt zaten erkekleri kandıranlar hep kızlar[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
Korax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 elbette kızlar.. Kimden ne içtiğinize dikkat edin daha çok. Negüzel kafam dinç ne içkim var ne sigaram.İçkimide içersem gider kendim alırım.şehir efsanesi tabi ama sonuçta doğru bu.hatta adamlar izmir ankara istanbulda örgüt halindelermiş benim duyduğuma göre.yinede dikkat etmek lazım.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ewt İzmirde bu olaylar var..Ama onlar direk kaçırıyorlar genelde[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Ya Kız Geliyo Goz kırpıyo hatta gelıp konusuyo sende Aha Milli olcam şeysi ile gidiyosun :) işte Seker gibin bişi ile kandırılıyosun :lol:[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ya ya, ne kötü di mi...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Lolipop ugruna gidio böbrekler ..Offf[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA..
Öne çıkan mesajlar