Head Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 P harfi gibi , görünce gülesim geliyo ya onu ehe. kürek gibi[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 20 Haziran 2005 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi gorunce benimde gulesim geliyo silahın adı manslayer[signature][hline]Lianna Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 hehe Dralnuyla biz çok kapıştık ya gerek normal hayat süresince gerekse BG de :D[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Dün gece benim gruptaydı o SM yaptıktı :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Böyle leet şeklinde bi Paticik işareti bulunda dalmayın birbirinize. leet ler geçiyor karşıya diye biliyorum. [signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher) [Bu mesaj Sage tarafından 21 Haziran 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ne irenç bi baltadır o öle yaw taş devrinden gelme gibi[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 abi arada boşluk yazınca karşının anlıyo olması lazım denemek lazım[signature][hline]Lianna Human Paladin Penthesilea'sız Paticik, Yapraksız Ağaca Benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: arcane, 19 Haziran 2005 23:13 tarihinde demiş ki: bu arada forumdaki Dralnu nun wow nicki Dralnu değil evt burdakı dralnu nun nıckı Joyzmaa oyunda arklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 eheh simdi gordum, arcane le ascreaus da soylemis zaten ben degilim o da; bi an korktum on mob saldirdiim lowbie lerden biri burdan mi cikti diye :P yok arkadaslar dostluk vs ingame inanmayin boyle seylere. sonucta birlikte oyun oynamak icin ayni serverda toplandik, farkli taraflardaysak amacimiz birbirimize karsi oynamakmis demek ki. lutfen daha sonra bu ne bicim paticik dostlugu adamlar raid grubundan ayrilip 5 kisi ganklediler vs demeyin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar