helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kavga etmektense uzak durmak daha iyidir, en azından herkes öfkeliyken. böylece birbirinizi kırıcı ortamlar yaratıp ta boşuna boşuna gerilmemiş olursunuz. cevap vermemek en iyisi, zaten bi süre sonra onlar barışmak isterler, "cool" takılın siz.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 haaa benim babam o taktiği çözdü.ben konusuyorum konusuyorum cevap vermiyosun,ilgilenmiyosun ,dinlemiyosun diyor.off of beynimi ..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 sen de o zaman fırsattan istifade barışıp istediğini yaotır, ben öyle yapıyorum =p[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ben barışmam kavga ortamını o oluşturdu kalbimi almak ona düşer ama annemle bi ara 1-2 ay küstük babamlada ole bişi olcak sanrm gidişat öle :)[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace: :tebrikz: :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 çok sert davranma o zaman bu süre boyunca, ama biraz da uzak dur ki vicdan yapsınlar =P[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 dün işte odamdan cıkmadın dısardan geldim odama girdim yemek bile yemdim gece bişiler yazırladım tek yedim :) gozum agrıdı bilg. basında durmaktan butun gun odada :D[signature][hline]Lopeth, 02 Kasım 2004 22:34 tarihinde demiş ki: rahmetlide sollardı.. [b]Everybody loves SLASH! Slash 01 Slash 02 Slash's Official Fan Site :horace:.....:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 kafana da çok takma bu arada, herkes böyle sorunlar yaşar =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar