Brendig Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 En basta paticikte boyle bi yer buldugum ve yazı yazdıgım için mutluyum.Ya serinin 5. Macı cok eglenceliydi.Abi gece 4 te kalktım(bu arada KOyu hatta acaip Detroitliyim.)ac gusel S.A onde nese kendi evimiz alırıs felan muhabbetleri...Mac sonunda Robert Horry yedi bizi adam 6/7 lik 3 sutla oynadı.Ben houston zamanında izlerdim o zaman severdim.Bu aralar akrabayız bi annesi bi kız kardesi bi teyzesi felan...Ya abi neyse ileri gitmeyim.Detroitede ayno Big Shoot Bob gibi bi 3 lukcu lasım.Billups tan isteyebilecegi hic bise yok detroitin zaten adam tek basına takımı kaldırıo ya.Haa bence seri 4-3 bitecek ama 7. oyun kimin onu bilemem.Ama sıradaki oyun detroitin ki Finaller heyecan la dolup seyirci cekecek[signature][hline]Dunya malı ucan halı,bin vede düş Bitecek ol emin kurdugun her düş Cok gulunç dusunce odaları rüküş Fiyasko dolu aklımın odalari;Güç birimlerini devreye sokun hadi. [b]Burak a.k.a Garion[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=121941&page=11 burdan devam etsek daha güzel olur, her maç için ayrı başlık açılmaması açısından, tek bi topic te tartışmak daha iyi olur.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar