Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy-Hint Çayı

Aurora

Öne çıkan mesajlar

Kadife Sokak'ta Dunia'nın karşsındaki kara kapılardan girin.
yukarı çıkın ve işte bu bahsettiğim cafe orada.
Yemeklerine bayılıyorum ben, fiyatları da iyi sayılır, yani o kadar güzel bir yer için. Kadıköy'deki en sevdiğim yerlerden biridir :)[signature][hline]Light in the shadows has words to say
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yemekler var fiyatları ne kadar hatunlann gidilirmi bi çayla 3 saat oturulurmu?[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

baharatlı yemekleri. çin böreği, çin pilavı gibi isimleri var. hint çayı tabağı alabilirsiniz. ben en son gittiğimde bir tabak 3 mil. civarıydı şimdi nedir bilemeyeceğim. bence tam kız/erkek arkadaşla gidilesi bir yer, isterseniz minderlere isterseniz kotuklara oturabilirsiniz.
çalan müzik de beni bile rahatsız edemediğine göre rahatsız edici olmayan bir tür müzik :D[signature][hline]Light in the shadows has words to say
Sosyal ağlarda paylaş

Hint cayina gidiyosanız orda bi 5 kisilik abazan erkek toplugu görüyosaniz .. onlar benim arkadaslar hehehe Neden ben deilim cünkü ben genelde kız arkadasla gidiyorum hehe :) evte cidden güzel yer ama Normal cay YOK! cildiriyorum ondan[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

Zehra orada çalışırken, Zehra'yı görmek için sık sık giderdim ama Zehra ayrıldıktan sonra uğramaz oldum. Çayın 2 ytl olması bence en büyük eksisi. Ama eriştesi gerçekten güzel.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...