StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Selamlar!!! paticiğimiz herkese hayırlı uğurlu olsun :) görüşmeyeli rr10 olduk ta lvl1 bile yaptim woot!! ayrıca sorc um da rr7 oldu dün woot[signature][hline]Stjoseph RR10L1 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L0sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 49 Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 2L9 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 :tup: Grats ! dönüşün güzel olmuş muratcım ;)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway [Bu mesaj XaYd3r tarafından 30 Mayıs 2005 08:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Belliydi bu herifin öyle bi halt yiyecegi :D Neyse Gratz :D Harbiden helal olsun :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 gratz[signature][hline]Slaither - LvL 50 Vampiir - RR3L? Arinna - LvL 50 Ranger - RR3L6 Laserion - LvL ? Enchanter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 tebrik tebrik tebrik e yeter artık sen bırak zaten murat:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sidii Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yap radardır şudur budur. oh ne ala.. varya sen kesin sabahtan akşama kadar ya internet cafede yada evinde falan sabahtan akşama kadar daoc oynuyorsundur .. bence senin hayatın sırf daoc üzerine endeksli falan dır.. warya allah bilir sen 2 yıldır bara bile gitmiyorsundur ! yada 2 yıldır üzerine söyle güzel elbiseler geçirip bi kızla bile yemeğe gitmemişsindir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 . [Bu mesaj Leathas tarafından 30 Mayıs 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Gratz Stjo.... Lancelot'a da bi el atsan atrik diyorum...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: sidii, 30 Mayıs 2005 21:03 tarihinde demiş ki: yap radardır şudur budur. oh ne ala.. varya sen kesin sabahtan akşama kadar ya internet cafede yada evinde falan sabahtan akşama kadar daoc oynuyorsundur .. bence senin hayatın sırf daoc üzerine endeksli falan dır.. warya allah bilir sen 2 yıldır bara bile gitmiyorsundur ! yada 2 yıldır üzerine söyle güzel elbiseler geçirip bi kızla bile yemeğe gitmemişsindir! cafe işletiyorum dolayısıyla sıkça daoc oynuyorum (CAFEMDE RADAR YASAK) kiz arkadaşımla hergün düzenli olarak görüşüyorum, alkol ve sigara kullanmıyorum... kthx[signature][hline]Stjoseph RR10L1 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L0sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 49 Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 2L9 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Revenge of the uçanbalon.... Yakında sinemalarda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 GRATZ[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (50 Vampiir) Lancelot/Hib Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 grats St, helal :)[signature][hline]Qal 50 Armsman 9L0 Qalzzzz 50 Sorc 9L2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: StJoe, 30 Mayıs 2005 22:32 tarihinde demiş ki: said: sidii, 30 Mayıs 2005 21:03 tarihinde demiş ki: yap radardır şudur budur. oh ne ala.. varya sen kesin sabahtan akşama kadar ya internet cafede yada evinde falan sabahtan akşama kadar daoc oynuyorsundur .. bence senin hayatın sırf daoc üzerine endeksli falan dır.. warya allah bilir sen 2 yıldır bara bile gitmiyorsundur ! yada 2 yıldır üzerine söyle güzel elbiseler geçirip bi kızla bile yemeğe gitmemişsindir! cafe işletiyorum dolayısıyla sıkça daoc oynuyorum (CAFEMDE RADAR YASAK) kiz arkadaşımla hergün düzenli olarak görüşüyorum, alkol ve sigara kullanmıyorum... kthx Laf nasil konur ? taş nasıl gediğe oturtulur ?? Ögrenin :D bumudur budur abi bu kadar :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain [Bu mesaj Hancer tarafından 31 Mayıs 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sidii Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: StJoe, 30 Mayıs 2005 22:32 tarihinde demiş ki: said: sidii, 30 Mayıs 2005 21:03 tarihinde demiş ki: yap radardır şudur budur. oh ne ala.. varya sen kesin sabahtan akşama kadar ya internet cafede yada evinde falan sabahtan akşama kadar daoc oynuyorsundur .. bence senin hayatın sırf daoc üzerine endeksli falan dır.. warya allah bilir sen 2 yıldır bara bile gitmiyorsundur ! yada 2 yıldır üzerine söyle güzel elbiseler geçirip bi kızla bile yemeğe gitmemişsindir! cafe işletiyorum dolayısıyla sıkça daoc oynuyorum (CAFEMDE RADAR YASAK) kiz arkadaşımla hergün düzenli olarak görüşüyorum, alkol ve sigara kullanmıyorum... kthx Tek bir soru sorucam .. Karakterini 10L1 yapana kadar 1 kez olsun radar yaptın mı? Erkek gibi cevap ver. birde kız arkadaşını chatten falan mı buldun ? Eğer Cevaplarının ikiside hayır ise TEBRİK EDERİM O ZAMAN SENİ ... !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yenilen pehlivan güreşe doymaz :D Hoş stjoe nin avukatı gibi olduk ama severim adamı napayım cevap vermeden dayanamıyorum :D hoş banada laf konulmasını hakediyorum :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rice17 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Helal Murat darısı bizim başımıza :)[signature][hline]Astinus Darksoul Lvl 50 paladin 7L9 us Kay Astins Lvl 44 sorc 2L7 us Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Grats.Adam ister kız arkadaşını chatten bulur,ister düğünde görür beğenir,istersede görücü usulü annesi bulur... İnsanların özel yaşamından sanane.Ayrıca radar yapar yada yapmaz,bunun cezai müeyyideside kendine ait.Kısaca bir problem oldugunda kendi düşen ağlamaz dersin en fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 radar kullanmıyor bunu biliyorum. ayrıca tebrikler murat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Gratz lol amma millet birbirini çekemez olmuş.[signature][hline]Wow:Satanix NE Rogue of BL Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Gratz Murat. Her nekadar kendi gozumlede sahit olsamda yinede grats :) Bu arada laf sokusturan arkadasa ne diyim bilemiyorum. Ama herkes neyin ne oldugun bildigi icin arkadas cevabini almis.[signature][hline]Guinevere - Barbaros Guinevere - Tetikci Guinevere - Testere Mordred - Zocro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ne oldum değil,ne olcam diye düşünmeli.. kardeş sen rr12 ol herkez web sayfasında realm abilty bölümlerini değiştirmek zorunda kalsın:)[signature][hline]Montenagro-PaladiN-Kay rr mi? rr falan yok abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: sidii, 31 Mayıs 2005 19:17 tarihinde demiş ki: said: StJoe, 30 Mayıs 2005 22:32 tarihinde demiş ki: said: sidii, 30 Mayıs 2005 21:03 tarihinde demiş ki: yap radardır şudur budur. oh ne ala.. varya sen kesin sabahtan akşama kadar ya internet cafede yada evinde falan sabahtan akşama kadar daoc oynuyorsundur .. bence senin hayatın sırf daoc üzerine endeksli falan dır.. warya allah bilir sen 2 yıldır bara bile gitmiyorsundur ! yada 2 yıldır üzerine söyle güzel elbiseler geçirip bi kızla bile yemeğe gitmemişsindir! cafe işletiyorum dolayısıyla sıkça daoc oynuyorum (CAFEMDE RADAR YASAK) kiz arkadaşımla hergün düzenli olarak görüşüyorum, alkol ve sigara kullanmıyorum... kthx Tek bir soru sorucam .. Karakterini 10L1 yapana kadar 1 kez olsun radar yaptın mı? Erkek gibi cevap ver. birde kız arkadaşını chatten falan mı buldun ? Eğer Cevaplarının ikiside hayır ise TEBRİK EDERİM O ZAMAN SENİ ... !! Sanane? Ne yapacan? Evet dese ne olacak? Hayır dese ne olacak? Sebeb?[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahuramazda Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: sidii, 30 Mayıs 2005 21:03 tarihinde demiş ki: yap radardır şudur budur. oh ne ala.. varya sen kesin sabahtan akşama kadar ya internet cafede yada evinde falan sabahtan akşama kadar daoc oynuyorsundur .. bence senin hayatın sırf daoc üzerine endeksli falan dır.. warya allah bilir sen 2 yıldır bara bile gitmiyorsundur ! yada 2 yıldır üzerine söyle güzel elbiseler geçirip bi kızla bile yemeğe gitmemişsindir! Arkadasım insanlarla ilgili problemlerinmi var? Sanane? herkez istedigi gibi yasamakta özgür sana ne oluyor böyle yorumlar yapıyorsun?[signature][hline]Nothing left to loose after loosing u.. Ahuramazda Alb/Kay RR5 Firewiz Achilleus Alb/Kay RR6L1 Paladin [Bu mesaj Ahuramazda tarafından 04 Haziran 2005 10:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: sidii, 30 Mayıs 2005 21:03 tarihinde demiş ki: yap radardır şudur budur. oh ne ala.. varya sen kesin sabahtan akşama kadar ya internet cafede yada evinde falan sabahtan akşama kadar daoc oynuyorsundur .. bence senin hayatın sırf daoc üzerine endeksli falan dır.. warya allah bilir sen 2 yıldır bara bile gitmiyorsundur ! yada 2 yıldır üzerine söyle güzel elbiseler geçirip bi kızla bile yemeğe gitmemişsindir! Elalemin derdi bi tarafını mı gerdi ?[signature][hline]Leasie Sumotoru (50 Eldritch) Lancelot/Hib Bealith Sumotoru (50 Vampiir) Lancelot/Hib Kellindel - Undead Rogue/Burning Legion Öhöm bakınız Bendeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yukarida editledigim postta dengesiz arkadasimiza laf sokmaya calismistim ama,sonra herhangi bir anlami olmadigi,zaten akildan yoksun oldugunu farkedince editlemistim. bu arada,tebrikler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar