Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 TTnet çıkardıgı bir program ile ttnet alt yapısını kullanarak verileri sıkıstırıp göndertiyor ve bu sayede 5 kat daha hızlı bir baglantıya sahip oluyorsunuz. Açıklama ve Program http://www.hizli.ttnet.net.tr/[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 e-kolay'da ayni programi yapmi$ti sanirsam sourcelari dagitilan yabanci bir programi ceviriyorlar.[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
gokhaan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ya verdiğin link sorunlu çalışmıyor. hem artık bitti ya dial-up. artık hemen hemen her yere adsl gitmeye başladı. superonline nin sunduğu o program iğrençti ben almıştım o zaman tamam sayfayı hızlı yukluyodu ama resimler bozuk bi şekilde çıkıyodu
streamin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 net hizlanmaz ,yalandan hizlanirmis gibi olur ;jpg,gif yada kucuk png leri siler yada sıkıştırır ;dosyalarida kendi serverinda cacheler. google da bu mantikla calisiyo yani bir devrim degil ..download hiziniz artmaz ,ancak netten aldiginiz verim artacaktir(ancak bilmediginiz sitelere girip de hizlandirici die 100-200 ytl fatura gelmesini saglarsaniz cok pisman olursunuz)[signature][hline]film arsivi [Bu mesaj streamin tarafından 20 Haziran 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 topic başlıını görünce çok süper tepki verdim eheh annem kızdı:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 abi yanlız amazon.com u açtırdım bi haltı beceremiyorlar be:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Joker Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 yawaş hızlandırsınlar ttneti...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 öyle olursa tabi hızlı olur[signature][hline][/b]Msn adresim Mayhem, 15 Haziran 2005 00:28 tarihinde demiş ki: Yok benim dedem pipili kızdı. elvyn, 19 Haziran 2005 02:09 tarihinde demiş ki: Denizden balina penisi çıksa yerim
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 lol ttden anca bukadar[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 ttnet kullanan kaldımı ya?[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: ultrAslan, 20 Haziran 2005 23:42 tarihinde demiş ki: ttnet kullanan kaldımı ya? ADSL kullananda ttnet müşterisi sayılıyor. Dial-up kullanan kaldı mı demelisin ki her yerde adsl yok kabloda yok. Ondan çok kişi dial-up kullanıyor.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 said: Chemical, 20 Haziran 2005 16:28 tarihinde demiş ki: abi yanlız amazon.com u açtırdım bi haltı beceremiyorlar be:) Sana siteler açılacak dememiş ki hızlancak demiş. Sonuçta boş sayfanın yüklenmesi daha hızlı değil mi :-P[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı[email protected]PHP CodeMaster
Raven Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 bu olay baya önceden vardı. hızlandırmak değil , diyelim resimlerin v.s kalite ve boyutlarını düşürerek daha hızlı açılmasını sağlıyor.. çok problemli bir program , hiç girişmeyin derim...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 daha önce pek çok telekom firması yapmıştı böyle birşeyi. şeker telekomumuz yeni düşünmüş vay be :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Öne çıkan mesajlar