Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTnet: Dial Up hızlandırıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya verdiğin link sorunlu çalışmıyor. hem artık bitti ya dial-up. artık hemen hemen her yere adsl gitmeye başladı. superonline nin sunduğu o program iğrençti ben almıştım o zaman tamam sayfayı hızlı yukluyodu ama resimler bozuk bi şekilde çıkıyodu
Mesaj tarihi:
net hizlanmaz ,yalandan hizlanirmis gibi olur ;jpg,gif yada kucuk png leri siler yada sıkıştırır ;dosyalarida kendi serverinda cacheler. google da bu mantikla calisiyo yani bir devrim degil ..download hiziniz artmaz ,ancak netten aldiginiz verim artacaktir(ancak bilmediginiz sitelere girip de hizlandirici die 100-200 ytl fatura gelmesini saglarsaniz cok pisman olursunuz)[signature][hline]film arsivi

[Bu mesaj streamin tarafından 20 Haziran 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
topic başlıını görünce çok süper tepki verdim eheh annem kızdı:P[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:

abi yanlız amazon.com u açtırdım

bi haltı beceremiyorlar be:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

Mesaj tarihi:
yawaş hızlandırsınlar ttneti...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Mesaj tarihi:
lol ttden anca bukadar[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Mesaj tarihi:
bu olay baya önceden vardı. hızlandırmak değil , diyelim resimlerin v.s kalite ve boyutlarını düşürerek daha hızlı açılmasını sağlıyor.. çok problemli bir program , hiç girişmeyin derim...
  • Yeni Oluştur...